kozseb Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nic. Tylko czuć wibracje co pewien czas.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Przytrzymałeś te przyciski przez dłuższy okres czasu (plus minus 10-15 sekund)? Musi się coś włączyć. Masz ciemny ekran czy logo Mi?
kozseb Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Przytrzymałem nawet więcej niż minutę /gdzieś wyczytałem. Ciemny ekran.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Sprawdź jeszcze jako co wykrywa telefon komputer (menedżer urządzeń, jak nie będzie w innych urządzeniach to może porty komunikacyjne).
kozseb Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Komputer widzi tel i za chwilę znika. Mam wrażenie, że co parę sekund próbuje się uruchomić od nowa.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Hm... wpadł w bootloop. Wszystkie 3 przyciski przytrzymanie nie daje nic?
kozseb Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nic. Zastanawiam się czy nie czekać, aż się rozładuje telefon. Może wtedy uda go się uruchomić choć do jakieś opcji.
SkyNeverek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam, mój telefon cały czas resetuje się na logo Xiaomi, mój kolega coś grzebał chyba w menu po kombinacji przycisków power i dół (magia sylwestrowej nocy) i po tym całym czas się ponownie uruchamia. Z góry dziękuje za pomoc!
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Hm, próbowałeś przywrócić do ustawień fabrycznych? vol+ i power?
SkyNeverek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Próbowałem go przed chwilą uruchomić gdyż leży non stop rozładowany bo telefon cały czas się uruchamia ponownie to po wciśnięciu guzika power miga czerwona dioda
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Hm, komputer go jakoś wykrywa w menedżerze urządzeń?
SkyNeverek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nie wykrywa go, poczekam aż trochę się bardziej naładuje bo wczoraj po kilkunastu minutach dopiero sam się uruchomił i dalej resetował 1
SkyNeverek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Po wciśnięciu guzika power miga dioda na czerwono telefon, a po przeczytaniu całego tego postu wygląda na to że chyba padła płyta główna opcja fastboot nie działa a telefonu nie wykrywa, a teraz się w ogólne nie chce uruchomić, cóż poczekam dalej może da jakieś oznaki życia.
SkyNeverek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Telefon sie uruchomił i resetuje, próbowałem uruchomić fastboot ale podczas jego uruchomienia się zresetował ma ktoś jakiś pomysł? Gdy bo podłączam pod komputer nie rozpoznaje urządzenia
kuba4851 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Czesc, mam problem z twrp. Flashuje sobie twrp przez adb, nastepnie odpalam twrp, daje zeby modyfikowal system, robie wipe (data tez) i bootloop. Gdzies wyczytalem ze android 7 i twrp to zle polaczenie wiec znalazlem androida 6.0 wgralem przez mi flasha, i dalej ten sam problem, bootloop i nic wiecej. Probowalem na roznych systemach, global, xiaomi eu (obydwa android 7), a nastepnie na xiaomi eu (android 6), probowalem rowniez rozne wersje twrp, na androidzie 7 probowalem wszystkich wersji a na 6, dwoch. Ciagle bootloop, ktos cos pomoze? Moze cos zle robie? Dodam ze gdy probuje wgrywac ROM za pierwszym uruchoniemiem twrp wyskakuje "... error:7", a wgrywanie oryginalnego i tak konczy sie bootloopem. Telefon nie lapie bootlopa tylko gdy nie dam by modyfikowal system. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez kuba4851
kuba4851 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Twrp, juz naprawione pozostaje error 7 przy instalacji AOSP rom.
Rekomendowane odpowiedzi