Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mój telefon cały czas resetuje się na logo Xiaomi, mój kolega coś grzebał chyba w menu po kombinacji przycisków power i dół (magia sylwestrowej nocy) i po tym całym czas się ponownie uruchamia. Z góry dziękuje za pomoc!

Opublikowano

Po wciśnięciu guzika power miga dioda na czerwono telefon, a po przeczytaniu całego tego postu wygląda na to że chyba padła płyta główna opcja fastboot nie działa a telefonu nie wykrywa, a teraz się w ogólne nie chce uruchomić, cóż poczekam dalej może da jakieś oznaki życia.

Opublikowano

Telefon sie uruchomił i resetuje, próbowałem uruchomić fastboot ale podczas jego uruchomienia się zresetował ma ktoś jakiś pomysł?

Gdy bo podłączam pod komputer nie rozpoznaje urządzenia

Opublikowano (edytowane)

Czesc, mam problem z twrp. Flashuje sobie twrp przez adb, nastepnie odpalam twrp, daje zeby modyfikowal system, robie wipe (data tez) i bootloop. Gdzies wyczytalem ze android 7 i twrp to zle polaczenie wiec znalazlem androida 6.0 wgralem przez mi flasha, i dalej ten sam problem, bootloop i nic wiecej. Probowalem na roznych systemach, global, xiaomi eu (obydwa android 7), a nastepnie na xiaomi eu (android 6), probowalem rowniez rozne wersje twrp, na androidzie 7 probowalem wszystkich wersji a na 6, dwoch. Ciagle bootloop, ktos cos pomoze? Moze cos zle robie?  Dodam ze gdy probuje wgrywac ROM za pierwszym uruchoniemiem twrp wyskakuje "... error:7", a wgrywanie oryginalnego i tak konczy sie bootloopem. Telefon nie lapie bootlopa tylko gdy nie dam by modyfikowal system.

Edytowane przez kuba4851
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...