Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się po prośbie. Zaczęło się około 2 tygodnie temu, podczas przeglądania internetu ekran zrobił się cały niebieski, po 10 sekundach telefon się zresetował, uruchomił i działał dalej poprawnie. W kolejnych dniach ta sytuacja powoli się nasilała. Telefon przy tych "akcjach" mocno się nagrzewa. Obecnie telefon bardzo trudno uruchomić, ciągle wyskakuje blue screen. Dodam jeszcze, że co któraś próba uruchomienia wraz z logiem Mi pojawia się na dole ekranu informacja o aktualizacji. Aktualizacja postępuje i po osiągnięciu 100% telefon uruchamia się poprawnie. Z racji tego, że jestem w rozjazdach dopiero dziś miałem okazję zabrać się za szukanie przyczyny. Udało mi się zrobić kopię całego telefonu i postanowiłem już z twrp zainstalować ponownie oprogramowanie jakie było do tej pory - czyli "xiaomi.eu_multi_MI4c_6.12.22_v8-5.1". Uruchomiłem twrp, dałem wipe dalvik cachem, a następnie rozpocząłem instalację wskazanego wcześniej oprogramowania. Po wyskoczeniu prośby o restart pojawia się blue screen. Co robię źle, gdzie jest błąd?

Dodam tylko, że telefon od wgrania w grudniu 2016 xiaomi.eu przy wielkiej pomocy kolegi Slimdick śmigał poprawnie, dopiero teraz te resety. Proszę o pomoc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodam już na zakończenie, że mając tel. na gwarancji odesłałem urządzenie do sprzedawcy i w ramach reklamacji dostałem kompletnie nowe urządzenie, także w sumie nie wiem gdzie był błąd. Temat można zamknąć.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...