Nezumi Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Nie wiem ilu jest tutaj "fanów" LP, nie wiem też ile osób ich w ogóle kiedyś słuchało, sam jakoś przestałem ich słuchać po Living Things, ostatniej moim zdaniem, dobrej płycie LP, ale jakoś tak informacja o śmieci wokalisty tego zespołu mnie zabolała... W sumie to właśnie na nich "kształtowałem" swój gust muzyczny, jaki by on nie był... W sumie też ciekawi mnie, ilu z was ich znało, słuchało, ceniło etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Może nie śledziłem ich życia poza muzyką, ale, żeby samobójstwo , aż ciężko uwierzyć. Odczucia jak po śmierć Paula Walkera, w obu przypadkach filmy czy muzyka przywołują wiele wspomnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Ano... samobójstwo... niby przeżywał jakąś poważną depresję, do tego zmarł w maju jego przyjaciel i się chyba wtedy wszystko posypało... Będzie mi brakować tych scream'ów jak za czasów Meteorii , a najnowsza płyta jest tak cholernie depresyjna, że ledwo się to da słuchać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Właśnie ostatnio słuchałem sobie na YouTube kawałków z czasów In The End, bo jak mówisz ostatnio w ogóle zmienił się ich styl, nie mówię, że na złe, bo każda grupa może nagrać sobie ballede od czasu do czasu, ale jak widać to wszystko mogło być wołaniem o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 No mogli sobie nagrać co chcą, w końcu, ich zespół, ich brzmienie, nikt im nie zabraniał eksperymentować... Ja nadal potrafię cały dzień przesłuchiwać Numb, czy też The Catalyst . Co do wołania o pomoc, przykładowe tytuły z nowej plyty, "Nobody can save me" czy też "Talking to myself", "One more light", po tym co się stało takie to... oczywiste, ale jak tego słuchałem w maju i czerwcu to jakoś nic mojej uwagi nie zwróciło, ot płyta i tytuły... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 szok !!!!. LP to naprawdę dobra kapela. Bez Chestera to nie będzie już to samo. Szkoda . Chris Cornell też w tym roku odszedł. Świat się kończy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Ponoć miał trudne dzieciństwo, a i w dorosłym życiu nie za bardzo mu się wiodło. Niby LP to żywa legenda, Chestera bardzo wielu ceniło, a wręcz wielbiło, ale coś go gryzło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts