Bobson Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Siemano, tak jak w temacie, gdy zainstaluje jakąś aplikacje, cokolwiek, tworzy mi sie dodatkowy, 4 pulpit. Ogólnie mam 3 pulpity a w nim kolejno 10/8/12 miejsc na ikonki 1x1. Powie mi ktoś dlaczego tak się dzieje i czy da się to jakoś ogarnąć? Dodam że wcześniej, 2 lub 3 aktualizacje do temu, problem nie występwał Miłego wieczoru życzę ^^
Acid Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tak jest po prostu w miui. Wysłane z MI3
kleryk88 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 też mnie to irytowało więc dodałem dodatkowy z lewej i z prawej i teraz mam zawsze symetrię
ddr Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 A ja za każdym razem usuwam, da się przeżyć. Wysłane z mojego HM 1SW
Bobson Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 też za każdy razem usuwam, tylko wcześniej tak się nie robiło, dlatego myślałem, że może ja kiedyś, coś przez przypadek zrobiłem, że teraz tak sie to robi xd
Acid Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Prawdę mówiąc nie przypominam sobie wersji, w której było inaczej. Nie mówię, że tak nie było ale... tak jest w MIUI od dosyć dawna.
Aquila Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jeśli na ostatnim ekranie pozostawimy wolne miejsce na samym dole po prawej stronie to ikonka zainstalowanego programu tam wyladuje. Np zostawić pusty rząd na samym dole. Tylko ja mam tutaj THL W200?
Ari93 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 tak jak Aquila napisal, wolne ostatnie miejsce na dole po prawej zalatwi sprawe, sam to odkrylem dopiero kilka dni temu a miui mam grubo ponad pol roku... mnie bardziej przeszkadza kasowanie aplikacji... po skasowaniu caly pulpit mi sie rozjezdza zazwyczaj masakra jakas
Bobson Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 tak jak Aquila napisal, wolne ostatnie miejsce na dole po prawej zalatwi sprawe, sam to odkrylem dopiero kilka dni temu a miui mam grubo ponad pol roku... mnie bardziej przeszkadza kasowanie aplikacji... po skasowaniu caly pulpit mi sie rozjezdza zazwyczaj masakra jakas To sie chyba da ogarnąć, na pulpicie wciśni na panelu te 3 kreseczki, wybierz Laucher i zaznacz Pamiętaj aktualny układ.
kulig007 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 @up nie o to Ari93 chodziło chyba. Chodzi o to, że po odinstalowaniu apki, ikonki przesuwają się na pulpicie o jedno miejsce (miejsce skąd dana apka była umieszczona). Też mnie to trochę denerwuje. Ale teraz grupuje ikonki we folderach. Tapatalk User from Mi2s
Bobson Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 @up nie o to Ari93 chodziło chyba. Chodzi o to, że po odinstalowaniu apki, ikonki przesuwają się na pulpicie o jedno miejsce (miejsce skąd dana apka była umieszczona). Też mnie to trochę denerwuje. Ale teraz grupuje ikonki we folderach. Tapatalk User from Mi2s Ahh, chyba że tak, mam apki.gry itp. w folderach tylko poj. aplikacje są luzem wiec nie miałem jeszcze nic podobnego ^^
Rekomendowane odpowiedzi