asffaf Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Mój ulubiony telefon Mi4 lekko został zalany w okolicach aparatu. Po restarcie telefonu nie mógł się uruchomić, lądował się tylko do TWRP. Wgrałem jeszcze raz ROM i to samo. Przeszedł Miflash ale teraz zatrzymuje się na mirecovery. Da się go uratować czy sprzedać na części ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Kiedy to było? Nie masz gdzieś serwisu pod ręką? Wanna ultradźwiękowa może by pomogla Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 (edited) Wczoraj, Znalazłem ciekawy temat . Podejrzewam że u mnie może być podobnie., Zwarcie na przyciskach. Telefon automatycznie wchodzi do TWRP/Miflash. Fastboota uruchomiłem tylko przez TWRP kombinacja przyciskami nic nie daje. Tylko u mnie przyciski głośności działają w mirecovery góra - dół. Edited July 19, 2017 by asffaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts