Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem ostatnio redmi 3 też wiem że jest odblokowany i że jest tam coś wgrane że nie można robić przez tel z neta aktualizacji (muszę zwyczajnie o tym poczytać) ale mam problem ze zmianą ustawień synchronizacji z kontem xiaomi hasło znam... W czym problem ?!

Opublikowano

A numer telefonu jest ten sam co u poprzedniego właściciela? Jeżeli nie to prawdopodobnie poprzednik musi się wylogować z konta przy użyciu swojej karty SIM a ty dopiero możesz się zalogować przy użyciu swojej SIM i ustawiać synchronizację

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No to lipa gość jest poza mojego miasta jak musi być jego karta on niby usowal konto... Ja robiłem bardzo reseta a swoje konto utworzyłem...

Opublikowano
1 godzinę temu, iromaniak napisał:

No to lipa gość jest poza mojego miasta jak musi być jego karta on niby usowal konto... Ja robiłem bardzo reseta a swoje konto utworzyłem...

To znaczy że masz telefon zalogowany do jego konta i znasz hasło do tego konta? Jak tak to w telefonie wylogowujesz się z tego konta (trzeba podać hasło) i logujesz się (dodajesz konto) na swoim. Nie musi być jego karty. Nawet jak będzie potrzebna weryfikacja, to on dostanie sms-a z jakimś kodem na swój numer, który może ci przesłać.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...