iromaniak Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam zakupiłem ostatnio redmi 3 też wiem że jest odblokowany i że jest tam coś wgrane że nie można robić przez tel z neta aktualizacji (muszę zwyczajnie o tym poczytać) ale mam problem ze zmianą ustawień synchronizacji z kontem xiaomi hasło znam... W czym problem ?!
grzegorz.lki Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 A numer telefonu jest ten sam co u poprzedniego właściciela? Jeżeli nie to prawdopodobnie poprzednik musi się wylogować z konta przy użyciu swojej karty SIM a ty dopiero możesz się zalogować przy użyciu swojej SIM i ustawiać synchronizacjęWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
iromaniak Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Opublikowano 11 Lipca 2017 No to lipa gość jest poza mojego miasta jak musi być jego karta on niby usowal konto... Ja robiłem bardzo reseta a swoje konto utworzyłem...
FromWP Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 1 godzinę temu, iromaniak napisał: No to lipa gość jest poza mojego miasta jak musi być jego karta on niby usowal konto... Ja robiłem bardzo reseta a swoje konto utworzyłem... To znaczy że masz telefon zalogowany do jego konta i znasz hasło do tego konta? Jak tak to w telefonie wylogowujesz się z tego konta (trzeba podać hasło) i logujesz się (dodajesz konto) na swoim. Nie musi być jego karty. Nawet jak będzie potrzebna weryfikacja, to on dostanie sms-a z jakimś kodem na swój numer, który może ci przesłać.
Rekomendowane odpowiedzi