gdeath Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Od ponad roku jestem w posiadaniu Xiaomi Redmi 3 Pro Prime 3/32, do tej pory nie było żadnych problemów, jednak od 2 dni coś niedobrego dzieje się z moimi aplikacjami. Najczęściej dzieje się to w Snapchacie - normalnie korzystam z aplikacji, lecz w pewnej chwili aplikacja mi muli, przestaje dzialać aparat i nie mogę niczego załadować. Reset aplikacji powoduje to, że nie może się ona włączyć. Podobnie gdy próbuję wtedy odpalić Facebooka, Chrome czy jakikolwiek inny program, muszę robić reboota aby wszystko wróciło do normy. Zdarzyło mi się to dwukrotnie, potem przywrócilem do fabrycznych, jednak teraz znów to się stało. Co może być problemem? Nie instalowałem miui Polska, cisnę na tym który był od czasu zakupu (występował problem w czasie instalacji, wolałem nie ryzykować bricka)
grzegorz.lki Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Jakieś info i wersji Romu lub zrzut ekranu z info o telWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
gdeath Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Załączam screeny Dodam że z baterią nie mam żadnych problemów, spokojnie jedno ładowanie na dzień wystarcza by telefon dawał radę. Edytowane 10 Lipca 2017 przez gdeath
FromWP Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 47 minut temu, gdeath napisał: Załączam screeny Długo z tym syfmiui wytrzymałeś. Wgraj przynajmniej oficjalnego globala. Poradnik masz w dziale Redmi3 Kompendium wiedzy.
Rekomendowane odpowiedzi