niepasteryzowany Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam Jak w temacie, jak można włączyć funkcję google now? Wcześniej po przytrzymaniu na przycisku home pokazywało mi się google now, po zainstalowaniu miui polska nie mam tej funkcji. Zainstalowałem aplikację google, w menu przypisałem do klawisza home odpowiednie ustawienia, ale nic się nie dzieje. Coś pominąłem?
ZduneX25 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie wiem jak na Twoim, ale w mi4 dawno już przestało działać pod home i trzeba sobie widget dodać.
Piotrz Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 U mnie też nie działa. Na global i dev od xiaomi działało.
bergmen Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Mi na xiaomi.eu od dwóch wydań nie działa skrót do Google now przez klawisz home. Wchodzę przez Widget wyszukiwarki.
mezutelni Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Ustawienia > zainstalowane > domyślne i tam asystent na googla, u mnie działa Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
bergmen Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 14 minut temu, mezutelni napisał: Ustawienia > zainstalowane > domyślne i tam asystent na googla, u mnie działa Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka język główny przestawiłem na angielski i śmiga
Rekomendowane odpowiedzi