Skocz do zawartości
  • 0

Jak sprawdzić w jaki sposób ktoś "bawił się" telefonem?

Pytanie

Opublikowano

Witam
Posiadam telefon Xiaomi redmi 4 Pro
Niestety miałem wyłączoną całkowicie blokadę telefonu wczoraj, i ktoś sie nim "bawił" tzn przeglądał go, (tak przypuszczam)
Jest jakaś możliwość sprawdzenia w jakie aplikacje ten ktoś wchodził i o której godzinie? i konkretnie co było robione na telefonie np w jakichś wyznaczonych godzinach powiedzmy od 22 do 24?

Bardzo proszę i pomoc,

Pozdrawiam

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, kamillm napisał:

@Adidas mysle, ze w tym momencie nic nie zrobisz, na przyszlosc mozesz zainstalowac program ktory bedzie zbieral logi co i kiedy zostaje uruchomione, jest ich cala masa na google play.

Czyli niestety nie ma szans na sprawdzenie tego? bo nie wiem czy ktoś go tylko oglądał z zewnątrz czy też przeglądał aplikacje, bo nawet jak nie włączył internetu to mógł przeczytać rozmowy na Messengerze czy na Poczcie

• 0
Opublikowano

Nie sądzisz, że to by było jeszcze bardziej niebezpieczne niż sam fakt, że ktoś mógł go jednorazowo przejrzeć?

Niemniej, jeśli dobrze kojarzę, to są aplikacje do takich rzeczy, bo niedawno o nich czytałem (ale apk nie mam). Ale musiałbyś szukać głębiej, niż w jasnym Google. 

To są specjalne aplikacje, wykorzystywane do pracy w policji (i to nie w byle komendach).

• 0
Opublikowano

Jeżeli jesteś zalogowany na koncie google to wejdź na stronę myactivity.google.com tam znajdziesz wszystko co bylo robione z telefonem

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...