Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyraziłem zgody przy uruchamianiu, na dostęp aplikacji kompas do" lokalizacji" i " aparatu".  W rezultacie aplikacja uruchamia  się na ułamek sekundy i wyłącza się. Jak to naprawić.

Czy w przypadku innych aplikacji muszę wyrażać zgodę na dostęp bo inaczej zablokują się , jak wymieniony kompas? Proszę o wyrozumiałość moderatorów, telefon posiadam od kilku dni i nie mogę przyzwyczaić się do obsługi. Dotychczas korzystałem z Microsoft Mobile.

Opublikowano
2 minuty temu, robert45 napisał:

Jak to naprawić.

Ustawienia, Zainstalowane aplikacje, Kompas, Uprawnienia aplikacji i tam zaznacz aparat i lokalizację. Jak aplikacja potrzebuje uprawnień do swojego działania, to jak odmuwisz, to albo nie będzie działać, albo będzie działała źle. Zależy jak ważne to uprawnienie.

Opublikowano

Jest to rozwiązanie, tylko po co obowiązkowo dostęp kompasu do aparatu? Pełno jest takich dziwacznych (?), niepotrzebnych zależności.

Opublikowano
10 minut temu, fred napisał:

tylko po co obowiązkowo dostęp kompasu do aparatu?

Tu akurat potrzebny, użyj tego kompasu, to zobaczysz po co. Tylko obróć telefon do pionu.

Opublikowano
9 godzin temu, FromWP napisał:

Tu akurat potrzebny, użyj tego kompasu, to zobaczysz po co. Tylko obróć telefon do pionu.

Wcale tak nie uważam. Może być przydatny, ale brak aparatu nie powinien wywalać kompasu. Jestem za dowolnością.

Podobnie apka SMS mogłaby uruchamiać przedni aparat i dołączać zdjęcie. Ale po co?

• mrosi zmienił(a) tytuł na Aplikacja kompas
  • mrosi odblokował(a) ten temat
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...