zxc1984 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mam problem ze zgraniem zdjęć z telefonu na komputer. Jak to zrobić w przypadku gdy w moim redmi note 4 przestał działać ekran (nie wyświetla obrazu, dotyk jest ok) i po podłączeniu do pc, ten nie widzi go jako dysk, i nie mam jak tego zmienić? Od razu mówię że nie mam twrp. Czy jest jakiś sposób? Chciałem go wyczyścić przed wysłaniem na reklamację
ZduneX25 Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Miałeś może TWRP? Tam od razu montuje jako pamięć masową. Zawsze możesz sobie odpalić podgląd przez narzędzia SDK i potem przez terminal sterować.
Kubl0k Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam! Dzisiaj gdy włączyłem swojego smartfona xiaomi redmi note 4 to nie działał mi ekran. Nie mogę uruchomić trybu awaryjnego, ponieważ gdy wyłączam telefon to on od razu się restartuje, a jak podłączam go kablem do komputera urządzenie jest wykryte, lecz nie ma na nim żadnych plików. Proszę o pomoc !
Nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fastboot->MiFlash ew TWRP->Ponowna aktualizacja jeżeli posiadasz xiaomi.eu...
Pacz123 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Witam! Mój problem to nie działający ekran w Xiaomi Redmi Note 4. Telefon startuje, jest dźwięk, przyciski działają, ale nie ma obrazu. Podczas uruchomienia na chwilę zapala się podświetlenie ekranu, ale po chwili gaśnie. Jak wejdę w fastboot to świeci się cały czas. Telefon był ostatnio zalany. Wpadł w bootloop (wyświetlało się tylko logo). Oddałem go do serwisu (nieautoryzowanego). Powiedzieli, że nie działa ekran, ale reszta już działa. Przed oddaniem do serwisu ekran jeszcze działał. Da się to jakoś naprawić? Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Pacz123
Rekomendowane odpowiedzi