Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze zgraniem zdjęć z telefonu na komputer. Jak to zrobić w przypadku gdy w moim redmi note 4 przestał działać ekran (nie wyświetla obrazu, dotyk jest ok) i po podłączeniu do pc, ten nie widzi go jako dysk, i nie mam jak tego zmienić? Od razu mówię że nie mam twrp. Czy jest jakiś sposób? Chciałem go wyczyścić przed wysłaniem na reklamację

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałeś może TWRP? Tam od razu montuje jako pamięć masową. Zawsze możesz sobie odpalić podgląd przez narzędzia SDK i potem przez terminal sterować.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam! Dzisiaj gdy włączyłem swojego smartfona xiaomi redmi note 4 to nie działał mi ekran. Nie mogę uruchomić trybu awaryjnego, ponieważ gdy wyłączam telefon to on od razu się restartuje, a jak podłączam go kablem do komputera urządzenie jest wykryte, lecz nie ma na nim żadnych plików. Proszę o pomoc ! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam! Mój problem to nie działający ekran w Xiaomi Redmi Note 4. Telefon startuje, jest dźwięk, przyciski działają, ale nie ma obrazu. Podczas uruchomienia na chwilę zapala się podświetlenie ekranu, ale po chwili gaśnie. Jak wejdę w fastboot to świeci się cały czas. Telefon był ostatnio zalany. Wpadł w bootloop (wyświetlało się tylko logo). Oddałem go do serwisu (nieautoryzowanego). Powiedzieli, że nie działa ekran, ale reszta już działa. Przed oddaniem do serwisu ekran jeszcze działał. Da się to jakoś naprawić?

Edytowane przez Pacz123
  • 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...