abc00 Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 (edited) Mam prośbę - jakiś czas temu zmieniłem słuchawki z Sony MDR-EX15LP na Piston Iron Hybrid (QTER01JY) Ogólnie jestem bardzo zadowolony, że wybór padł właśnie na nie, jedyne do czego mogę się przyczepić to problem z wypadającymi gumkami, o którym wspominano już na forum przy okazji innych słuchawek: https://miuipolska.pl/forum/topic/4976-xiaomi-piston-v3/?page=6 Przetestowałem dłużej wszystkie z dołączonych gumek i są na nic, słuchawki moment wypadają. Na chwilę obecną dobrałem jakieś z soniaków. Dobrze dopasowane gumki = komfort psychiczny + świetny dźwięk, stąd gorąca prośba o jakieś linki np. na chińskie ali z gumkami oraz piankami. Ktoś, coś - sprawdzone i przetestowane? Edited June 19, 2017 by abc00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedewinnygrosika Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Miałem ten sam problem z gumkami w Pistonach v3. Kupiłem pianki Comply i jestem zachwycony. Tu masz tabele rozmiarów (jak nie znajdziesz swoich, to są uniwersalne w różnych wersjach, które pasują do większości modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts