davi.th Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Cześć Chciałbym się spytać Was, forumowiczów o opinie na temat MIX'a. Jak Wam się on użytkuje, jaki macie rom, jak z baterią, gdzie kupowaliście, etc Dzięki z góry za odpowiedzi Pozdrawiam
PanPreza Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ja jestem bardzo zadowolony. Bateria potrzyma i 2 dni (zalezy jak kto uzytkuje). Kupowałem u Goldiego. Przysłali z syfmiui mimo, że żądałem z oryginalnym romem. Mam miui.eu.
xkuba92 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witam, mam nietypowa sprawe Czy jest ktoś z Rzeszowa bądź niedalekich okolic i posiada takowe urządzenie? dlaczego pytam? chce kupic ten tel a chciałbym wcześniej go potrzymać w ręce
mrosi Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Czy któryś z użytkowników Mi Mix ma może porównanie z Mi Note lub Mi Note Pro? Interesowałaby mnie jakość audio w tym telefonie: głośnik i słuchawki. Będę "dźwięczny" za jakiekolwiek opinie... [EDIT] Dotarł. Telefon jest duży i genialny. Jest jedno ale: jakość rozmów. Słabiutko słychać rozmówcę, a ja mam wrażenie, że wszyscy stojący obok mnie również go słyszą go... To normalne? Czy może tylko moje wrażenie? Może @PanPreza lub @kwisatzhaderach coś podpowie...? A może @Acid....? [EDIT 2] Bateria miażdży cojones... 3 dni 6 godzin i zostało 46%...
PanPreza Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Miałem poczatkowo problem z rozmówcą, dopóki nie przestawiłem się sam. Z przyzwyczajenia przykładasz ucho na górze telefonu, bo tam zawsze jest głośnik (mi2 tez tam go ma). Dopiero jak ucho po prostu do ekranu przyłożysz to dobrze słychać. Ja byłem z jakości rozmów zadowolony, choć po pewnym czasie.
Nanibymy Opublikowano 21 Czerwca 2019 Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Witam ! Chciałbym się przesiasć z redmi 5 plus na mi mixa. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć oferty z nowymi mixami, wszędzie tylko 2, 3.. Ktoś gdzies widział ? Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Nanibymy
Rekomendowane odpowiedzi