Dyskusja ogólna
10 topics in this forum
-
- 1 follower
- 0 replies
- 1.2k views
Xiaomi zaktualizowało dzisiaj swojego pierwszego "bezramkowca" do MIUI V11.0.2.0.OAHMIXM Recovery - https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.OAHMIXM/miui_MIMIXGlobal_V11.0.2.0.OAHMIXM_6e058c6d8f_8.0.zip OTA - https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.OAHMIXM/miui-blockota-lithium_global-V10.2.1.0.OAHMIXM-V11.0.2.0.OAHMIXM-0e50b0e1a3-8.0.zip Changelog: Comprehensive design optimized for full screen display devices Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create the system where nothing stands between you and the content Sounds of nature Wake up to the gentle sounds of nature with our new alarm ringtones Notific…
Last reply by pkonrad, -
-
- 5 replies
- 3.8k views
Cześć Chciałbym się spytać Was, forumowiczów o opinie na temat MIX'a. Jak Wam się on użytkuje, jaki macie rom, jak z baterią, gdzie kupowaliście, etc Dzięki z góry za odpowiedzi Pozdrawiam
Last reply by Nanibymy, -
- 0 replies
- 1.1k views
Witam czy jest jakiś sposób by zadziałał Smart lock?? Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka
Last reply by piotrekb84, -
- 0 replies
- 865 views
Witam kupiłem Mi Mix, i trochę jestem zaskoczony przy logowaniu na Gmail. Google rozpoznało telefon jako Doogee Mix. Mieliście coś takiego ? Logując się u operatora rozpoznał jako Xiaomi Mi Mix?
Last reply by Otik, -
- 1 follower
- 7 replies
- 1.6k views
Po pierwszych dniach byłem nieco zdegustowany jakością dźwięku podczas prowadzenia rozmów. Okazuje się, że aby prawidłowo rozmawiać przez Mi MIX, trzeba wiedzieć jak... Za forum globalnym: http://en.miui.com/thread-432549-1-1.html Jeśli ktoś ma problemy z tłumaczeniem, zapraszam, pomogę w wyjaśnieniu nurtujących kwestii.
Last reply by Zenon, -
- 0 replies
- 853 views
Witam, po sparowaniu urządzenia xiaomi mi mix (miui 9, android Nougat) z Padem do PS4 nic się nie dzieje, nie mogę korzystać z telefonu używając pada. Na YT jest "poradników" jak to zrobić co rzeczą trudną nie jest. No niestety u mnie nie ma efektu, myślę że to bug, mam nadzieję że ktoś mi pomoże
Last reply by Maderski, -
- 1 follower
- 3 replies
- 1.3k views
Chciałbym podzielić się dość nietypową obserwacją dotyczącą wydajności Mi MIX'a, którego posiadam od niedawna. Telefon kupiłem z MIUI Global stable, który zaktualizowałem (OTA) do najnowszej wersji. W Antutu wyciągał nieznacznie ponad 150 tyś. pkt i wyniki stale oscylowały w tych granicach. Gdy już udało mi się odblokować bootloader i zainstalować najnowsze MIUI Polska, na czyściutkim systemie telefon wyciąga przeciętnie 115-130 tyś punktów (jeden jedyny raz udało mu się dobić do 140 tyś). Moja Mi 5 3/32 na nowym MIUIPolska wyciąga dość często ponad 127.400 pkt, więc wyniki MIXa, jak na "pełnotaktowanego" snapa 821, są kiepskie. Szczególnie niska jest punkt…
Last reply by mrosi, -
- 28 replies
- 3.6k views
Elo, Dostałem dzisiaj swojego Mixa od goldiego i mam zagwozdkę. Prosiłem ich by nie instalowali swojego syfiastego romu i zostawili oryginalny. Jednakże sprawdziłem, że jest w info global stable 8.0.8.0.0 (MAHCNDI). Przekonany byłem, żę na Mixa nie ma globala. Ktoś może rozwieje te wątpliwości, że to nie jest syfrom od goldiego? Część rzeczy i tak nie jest po Polsku.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 3 replies
- 4.5k views
Witam. Czy jest możliwość ustawienia dolnej belki systemowej tak by np. podczas oglądania youtube chowała się? a np. podczas dotknięcia ekranu pojawiała się ponownie. Czy wogóle jest taka możliwość?
Last reply by kwisatzhaderach, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.3k views
Cześć, Szukam ROM-u dla Mixa pod Android Pay, mam w tej chwili Epic ROM Pro_Stable_Multilanguage_7.0 {By Épic Team}. Niestety mimo preinstalowanego Magisk 12 nie chce przejść weryfikacji SafetyNet, moduł Xiaomi SafetyNet Fix w wersji 1.9.1 też nie pomaga. Zainstalowałem bete Magisk 13.170606 jednak to też nie pomaga, moduł Fix-a dalej w tej samej wersji. Czy jest jakaś wersja, gdzie bezproblemowo będzie chodził AndroidPay? Nie musi to być Nugat. Może być z Magisk, może być unroot, aby działało. Pozdrawiam
Last reply by rzymcio9,