tomek86 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam Mam dziwny problem - przy pisaniu Smsów lub pisaniu na stronach www przy akcentowanych literach pojawiają się dziwne znaki. Jak w załączeniu - przesyłam również załącznik moich ustawień. Czy jest jakaś sposób żeby się tego pozbyć ? Pozdrawiam
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Nie może być alfabetu łacińskiego, tylko język polski jako oddzielna klawiatura - wejdź w Gboard, a następnie w Języki na samej górze. Tam zmień na polski. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Orjon
0 tomek86 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zmieniłem ale efekt jest ten sam. Wcześniej wybrałem łaciński bo coś innego się "krzaczyło" Jakieś inne pomysły ? Pozdrawiam
0 tomek86 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ok do zamknięcia - zainstalowałem klawiaturę Multiling O Keyboard + emoj - mozna tam wybrac jezyki - okazuje sie ze domyslnie wybranych jest kilka jakichs chinskich dialektow stad dziwne znaczki
0 ZduneX25 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
tomek86
Witam
Mam dziwny problem - przy pisaniu Smsów lub pisaniu na stronach www przy akcentowanych literach pojawiają się dziwne znaki.
Jak w załączeniu - przesyłam również załącznik moich ustawień.
Czy jest jakaś sposób żeby się tego pozbyć ?
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi