Vergiliusz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam, mam pytanie. Czy jest możliwość ustawienia w samym MIUI by synchronizacja z chmurą włączała się np tylko podczas ładowania telefonu? Sprawdzałem Panel Sterowania i zaplanowane działania i teoretycznie są tam pewne ułatwiające konfigurację rzeczy ale nie można ustawić warunku by zadanie uruchamiało się przy ładowaniu.
Vergiliusz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Zeork chyba to będzie jedyne alternatywne rozwiązanie. Dzięki.
Vergiliusz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Zeork jest coś takiego jak Tasker czy Automate ale róźnie one działają a czytając trochę o ich działaniu wiem że jedna z nich jest strasznie prądożerna bo działa cały czas w tle.
FromWP Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Vergiliusz napisał: Czy jest możliwość ustawienia w samym MIUI by synchronizacja z chmurą włączała się np tylko podczas ładowania telefonu? Chyba wystarczy ustawić w ustawieniach baterii oszczędzanie Miui i będzie synchronizowało z chmurą tylko po podłączeniu ładowarki, nawer przy 100% baterii. Oczywiście trzeba pododawać wszystkie inne aplikacje które mają prawidłowo działać do wyjątków. 1
mrosi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi