Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam taki problem mianowicie telefon  ( MI MAX) przestał się ładować. Nie działa ładowanie ani na oryginalnej ładowarce, ani na żadnej innej jak również po podłączeniu do komputera telefon się nie zasila. Telefon widzi podłączenie do ładowania i wyświetla się ikona ładowania, ale nic więcej. Sam telefon nie pokazuje żadnych problemów z baterią w ustawieniach. Problem zauważyłam od 2 dni jednak na początku jeszcze podładowywał o 10-20%, a teraz jak rozładowałam baterię do zera, to udało ją się naładować tylko do 10%. Telefon nie potrafi przeliczyć potrzebnego czasu do naładowania baterii. Czy ktoś może wie co mu dolega?

Posted

Sprawdzałaś inny kabel USB i ładowarkę? Jeśli tak to zostaje uszkodzony moduł USB lub płyta główna. Jak USB to w MiCenter.pl można naprawić.

Posted

Tak sprawdzałam inne ładowarki, kable usb itd. Na wszystkim ten sam efekt. Teraz ładuje po 5% na godzinę, strasznie powoli. Telefon kupiłam w X-KOM to mogę od razu sama skierować na gwarancji do naprawy do MiCenter.pl ? Nie działa mi ich strona dzisiaj. 

• 3 months later...
Posted

Telefon pozostawiony na noc z 8 procent naładował się to 18. A po odłączeniu bateria leci w oczach. Sprawdzałem aplikacją apmere prąd ładowania i wyszlo 150. Sprawdzałem na innej ładowarce i problem jest ten sam. Wina softu czy modułu ładowania?

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...