Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Koledzy mam problem dotyczący działania chyba aplikacji total commander. Mianowicie zakupiłem przejściówkę (z portalu aliexpress) jak na zdjęciu w celu możliwości korzystania z karty micro SD w telefonie bez konieczności wyciągania tacki - używam 2 sim.

Przejściówka z kartą po podłączeniu została wykryta, wszystko było ok wyświetliło drabinkę folderów. Wszedłem na próbę w pierwszy z brzegu folder "zdjęcia" wszystko ok weszło. Pokazały się zdjęcia ale przy próbie wyjścia z folderu wyrzuca od razu do okna głównego czyli nie wychodzi o jeden poziom do góry do listy folderów tylko do okna głównego. Total commander posiada m. in. klawisz home wyjście do okna głównego lub klawisz wstecz wyjście tylko o jeden poziom do góry. Oba jednak klawisze wyrzucają do okna głównego. Niemożliwe jest w chwili obecnej poruszanie się po karcie sd przy pomocy aplikacji total commander.

Tapnięcie ponownie na napęd USB (tą kartę micro sd) powoduje znowu wejście do folderu "zdjęcia" czyli poruszanie się po karcie jest możliwe tylko na ścieżce "okno główne - zdjęcia" tak jakby zapamiętało sobie te dwa okna.

Na tablecie wszystko działa bez problemu. W systemowym menadżerze plików działa wszystko ok ale minusem jest brak dwóch okien a total commander ma dwa okna i po prostu korzysta mi się z niego dużo wygodniej przy przenoszeniu plików.

Poruszanie się po dysku pamięci wewnętrznej total commanderem działa ok.

Poradzicie coś?

IMG_20170517_093909.jpg

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...