szywar99 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Krótka piłka. Mi5 w zlewie. Nie działa ładowanie. Tylko ładowanie. Myślicie co może być walniete? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
mezutelni Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Pewnie zwarcie na tym panelu gdzie jest moduł ładowania,w niektórych telefonach jest wymienialny,nie wiem jak tu. Ale mimo wszystko trzeba pamiętać że telefon po zalaniu to kwestia czasu,czasem tydzień,a czasem 2lata, ale w końcu to wychodziSent from my MI 5s using Tapatalk
majdan12 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 @szywar99 Zrobiłeś najcudowniejszą czynność pod słońcem podłączając zalany telefon do ładowarki i ogólnie jego włączenie...
szywar99 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 @majdan12 Nie ja. KoleżankaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaIle@Acid życzy sobie za wymianę?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
majdan12 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 @szywar99 To koleżanka będzie miała bardzo dobrą nauczkę i niech nie myśli że jak włoży go do ryżu to go uratuje tym sposobem. PS. Koleżanka nie mogła sama napisać oczywiście...
mezutelni Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 [mention=34609]szywar99[/mention] To koleżanka będzie miała bardzo dobrą nauczkę i niech nie myśli że jak włoży go do ryżu to go uratuje tym sposobem. PS. Koleżanka nie mogła sama napisać oczywiście...No cóż, nie ma co się czepiać ,ja nie wyobrażam sobie żeby moja luba np. Napisała coś na jakimś forumŻeby nie było offtopu to najlepiej kontaktuj się prosto do micenterSent from my MI 5s using Tapatalk
szywar99 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Koleżanka się nie zna i poprosiła o pomoc także spokojnie XDWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
majdan12 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) @mezutelni W przypadku zalania liczy się szybka reakcja i najlepiej by było jakby w tym Mi 5 odłączono baterie a do tego potrzeba przyssawki (może być przyssawka z uchwytu telefonu do samochodu) aby zdjąć klapkę baterii i śrubokręt aby odkręcić plastikową osłonę w Mi 5. @szywar99 Masz może jakiś lokalny serwis który by ci zrobił czyszczenie telefonu po zalaniu wanna ultradziękowa itp. @szywar99 Spoiler Edytowane 9 Maja 2017 przez majdan12
Rekomendowane odpowiedzi