Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj mam problem z ekranem.
Jeśli go nie zablokuję przyciskiem blokady to sam się nie zablokuje a co gorsza nawet się nie wygasi mimo tego, że ma ustawiony czas uśpienia na 15 sekund.
Np. : Gdy dostanę jakieś powiadomienie to ekran budzi się i już nie gaśnie dopóki sam go nie zgaszę przyciskiem blokady.

• mrosi odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Ktoś coś? Jakieś pomysły? 

Strasznie to irytujące. Próbuję wszystkiego co tylko mi przyjdzie do głowy ale nie jestem w stanie tego wyeliminować. 

Nie jest to spowodowane raczej update'm do 7.5.4. ponieważ wydawało mi się, że tuż po zainstalowaniu wszystko było w porządku. 

Opublikowano

Może wyjadę na laika ale nie mam takich opcji.
Mam : blokada i hasła -> ekran blokady i pod tym jest tylko : hasło blokady oraz hasło ochrony prywatności.
Niżej już jest tylko sama blokada z czasem uśpienia itp.

Opublikowano (edytowane)

Teraz sprawdziłem , faktycznie nie ma tych opcji w xiaomi.eu . To dotyczy global . Może wykonaj wipe cache i dalvik/art cache w twrp .

Edytowane przez mariusz.ur
Opublikowano

Wipe nic nie dał ale zauważyłem, że kiedy uruchamiam telefon i po uruchomieniu pokazuje się zablokowany ekran to wtedy po chwili ekran blokady gasi się prawidłowo. Natomiast jak już go odblokuję to wszystko wraca do 'normy'. 

Opublikowano

Problem okazał się być prozaicznym. Nie wiem dlaczego ale ciągłe wybudzenie powodował asystent dotyku. Jego wyłącz-włącz rozwiązał problem. Temat do zamknięcia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...