Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kupilem telefon z cm13... Uwazam ze skoro system miui zostal stworzony do tego telefonu tzn ze bedzie chodzil najlepiej i wykorzystywal wszystko co w nim najlepsze w sposob nalezyty.

Wgralem oprogramowabie zgodnie zbinstrukcja przez twrp.

Uruchamia sie i wyskakuje blokada aktywuj telefon wposz haslo ale nie znam hasla wylaczajac telefon bie moge wejsc w tryb recovery poniewaz telefon sie wlacza normalbie i wchodzi do systemu miui do blokady nie wiem jak to wylaczyc ominac bo nie moge wejsc w trym recovery.

Nie mam pc czy da sie to zrobic z poziomu telefonu?

Opublikowano (edytowane)

Poprzedni właściciel nie wylogował telefonu z konta xiaomi. Jeśli kupiłeś goły telefon to możliwe, że sprzedający tego hasła nie znał i dlatego został wgrany CM13

Sam raczej niewiele zdziałasz - można pisać do xiaomi, ale wymagają dowodu zakupu. Jeśli telefon pochodzi z legalnego źródła (minimum pudełko ze zgodnym nr imei) mogę Ci pomóc. 

Edytowane przez Zexon72
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Zexon72 napisał:

Jeśli kupiłeś goły telefon to możliwe, że sprzedający tego hasła nie znał i dlatego został wgrany CM13

Pewnie na 99% tak było skoro CM na pokładzie a pozniej haslo do xiaomi.... Kochani Janusze biznesu.....

• Like 1
Opublikowano

Gdzie mam dokładnie pisac i w jakim jezuku by prosic o pomoc. Mam oczywiscie pudelko i imei sie zgadza... Nie wiem czy walczyc o miui czy wrocic do cm?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...