Lidex Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Witajcie kupilem telefon z cm13... Uwazam ze skoro system miui zostal stworzony do tego telefonu tzn ze bedzie chodzil najlepiej i wykorzystywal wszystko co w nim najlepsze w sposob nalezyty. Wgralem oprogramowabie zgodnie zbinstrukcja przez twrp. Uruchamia sie i wyskakuje blokada aktywuj telefon wposz haslo ale nie znam hasla wylaczajac telefon bie moge wejsc w tryb recovery poniewaz telefon sie wlacza normalbie i wchodzi do systemu miui do blokady nie wiem jak to wylaczyc ominac bo nie moge wejsc w trym recovery. Nie mam pc czy da sie to zrobic z poziomu telefonu?
Zexon72 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Poprzedni właściciel nie wylogował telefonu z konta xiaomi. Jeśli kupiłeś goły telefon to możliwe, że sprzedający tego hasła nie znał i dlatego został wgrany CM13 Sam raczej niewiele zdziałasz - można pisać do xiaomi, ale wymagają dowodu zakupu. Jeśli telefon pochodzi z legalnego źródła (minimum pudełko ze zgodnym nr imei) mogę Ci pomóc. Edytowane 6 Maja 2017 przez Zexon72 1
mariusz.ur Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Na przyszłość nie kupuj xiaimi na innym systemie niż miui . Tylko tak sprawdzisz czy nie jest przypisany do konta xiaomi 1
kamillm Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 1 godzinę temu, Zexon72 napisał: Jeśli kupiłeś goły telefon to możliwe, że sprzedający tego hasła nie znał i dlatego został wgrany CM13 Pewnie na 99% tak było skoro CM na pokładzie a pozniej haslo do xiaomi.... Kochani Janusze biznesu..... 1
Lidex Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 Gdzie mam dokładnie pisac i w jakim jezuku by prosic o pomoc. Mam oczywiscie pudelko i imei sie zgadza... Nie wiem czy walczyc o miui czy wrocic do cm?
mrosi Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi