yaztszomp Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, Moze ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja, ostatnio pojawila sie aktualizacja do telefonu redmi 4 pro i niestety bez zastanowienia od razu kliknalem akceptuj. Wszystko ladnie sie zainstalowalo, ale teraz, pomimo wszystkich prawidlowych ustawien dzwieku, nie slychac sygnalu przychodzacego smsa. Dodatkowo przy wychodzeniu z smsa, mruga caly ekran, tak jakby go zmniejszalo do lewego gornego rogu, trwa to mniej niz pol sekundy, dzieje sie tak tylko w smsach. Reszta jest ok.Czy mam wgrywac inny soft??? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Smile Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Mam dokładnie to samo w Redmi Note 3 pro. Masakra....
dudek Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Próbowałeś ustawienia fabryczne. Ja osobiście miałem problem z hotspotem, ale po resecie wszystko wróciło do normy
yaztszomp Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Zadzialal reset do ustawień fabrycznych, dziekiWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
PokaBobra Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 u mnie bateryjka się zaczeła drenować na tym sofcie, normalnie 3dni+ teraz ledwo 1 dzień trzyma. Jest o tym sporo tematów na zagranicznych forach ale tutaj widzę cisza, chyba jestem jedyny w kraju :<
Crunck Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Po naładowaniu telefonu zrób mu restart i bez podpinania po tej operacji ładowarki, sprawdź czy trzyma lepiej, w sensie dłużej
Rekomendowane odpowiedzi