data17 Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Jakie słuchawki polecacie do Xiaomi?? Takie niedrogie do 50zł nie jestem audiofeelem i lepszych mi nie potrzeba -.- Miałem do tej pory od Samsunga S4 i były spoko ale wpadła mi jedna do kubka z herbatą i nie działa Myślałem o Samsung GS6 Hybrid to bo to nowsze samsunga ale moze sa lepsze w tej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted April 18, 2017 Author Share Posted April 18, 2017 Kurde zły dział ale kij xd http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-Basic-Edition-In-ear-Headset-Earphone-With-Mic-p-1044879.html?rmmds=search a moze takie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
himek72 Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Mam takie nowe oryginalnie zapakowane, mogę sprzedać, jak coś to pisz na priv. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jestemsuper Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Zamierzam kupić bezprzewodowe słuchawki (JBL t450bt). Wcześniej jednak chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś używa jakichkolwiek bezprzewodowych słuchawek (ale nie Xiaomi) z RN3P. Jeśli tak, przede wszystkim interesuje mnie, czy wszystkie przyciski znajdujące się na słuchawce (przyciszanie, zatrzymywanie itp.) funkcjonują dobrze w Waszych modelach. Obecnie posiadam przewodowe AKG Y16A i działa tylko zatrzymywanie oraz przełączenie piosnek. Mikrofon (na RN4x działa) oraz ściszanie i pogłaśnianie nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 26 minut temu, jestemsuper napisał: czy wszystkie przyciski znajdujące się na słuchawce (przyciszanie, zatrzymywanie itp.) funkcjonują dobrze w Waszych modelach. Wszystko powinno działać. W przewodowych to wygląda trochę inaczej. W BT nie ma to znaczenia, czy to słuchawki, zestaw głośnomówiący czy głośnik. Tu jest trochę lepiej i jeden standard niezależnie od systemu operacyjnego, czy producenta (oprócz telefonów ze skopanymi romami). Osobiście używam już kilka lat Sony SBH-20 i przyciski, mikrofon, z każdym Xiaomi które do tej pory miałem w ręku działają prawidłowo. Zaletą tego SBH jest to że można tam podpiąć każde słuchawki, czy nawet stacjonarną zabytkową wieżę Hi-Fi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts