Jump to content

Słuchawki

data17

Recommended Posts

Jakie słuchawki polecacie do Xiaomi?? Takie niedrogie do 50zł nie jestem audiofeelem i lepszych mi nie potrzeba -.-

Miałem do tej pory od Samsunga S4 i były spoko ale wpadła mi jedna do kubka z herbatą i nie działa :(

Myślałem o Samsung GS6 Hybrid to bo to nowsze samsunga ale moze sa lepsze w tej cenie?

• 2 months later...

Zamierzam kupić bezprzewodowe słuchawki (JBL t450bt). Wcześniej jednak chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś używa jakichkolwiek bezprzewodowych słuchawek (ale nie Xiaomi) z RN3P. Jeśli tak, przede wszystkim interesuje mnie, czy wszystkie przyciski znajdujące się na słuchawce (przyciszanie, zatrzymywanie itp.) funkcjonują dobrze w Waszych modelach. Obecnie posiadam przewodowe AKG Y16A i działa tylko zatrzymywanie oraz przełączenie piosnek. Mikrofon (na RN4x działa) oraz ściszanie i pogłaśnianie nie działa 

26 minut temu, jestemsuper napisał:

czy wszystkie przyciski znajdujące się na słuchawce (przyciszanie, zatrzymywanie itp.) funkcjonują dobrze w Waszych modelach.

Wszystko powinno działać. W przewodowych to wygląda trochę inaczej. W BT nie ma to znaczenia, czy to słuchawki, zestaw głośnomówiący czy głośnik. Tu jest trochę lepiej i jeden standard niezależnie od systemu operacyjnego, czy producenta (oprócz telefonów ze skopanymi romami). Osobiście używam już kilka lat Sony SBH-20 i przyciski, mikrofon, z każdym Xiaomi które do tej pory miałem w ręku działają prawidłowo. Zaletą tego SBH jest to że można tam podpiąć każde słuchawki, czy nawet stacjonarną zabytkową  wieżę Hi-Fi.

• Like 1