Krinixoon Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam Jakieś dwa dni temu rozładował mi się telefon.Nie korzystalem z niego bo używałem innego.Dziś chciałem go podłączyłem, ale jest zero reakcji na ładowarkę ani na przycisk power.Wcześniej miałem problemy z ładowaniem tak jakby nie łączyło mi kabla, ale telefon powinien się włączyć nawet na 0%. Ktoś ma pomysł co się mogło stać?
wtbn Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 coś sie popsuło. Wyczyść gniazdo ładowania itp, tak żeby się na pewno ładowało zostaw tel w spokoju na dłuższy czas (dzień?). Może wstanie.
paveu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Podłącz go kablem do komputera, na kilka, kilkanaście godzin, powinien wstać.
Zexon72 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Krinixoon napisał: Ktoś ma pomysł co się mogło stać? Na 95% masz do wymiany port ładowania
Krinixoon Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zostawiłem telefon od piątku aż do teraz.Próbowałem włączyć telefon, ale nie chce wstać...
Krinixoon Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Temat do zamknięcia, oddalem telefon na serwis i już działa wszystko
cukru Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi