Judas Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Ma ktoś pomysł, od czego zależne jest działanie funkcji logowania się do aplikacji IKO za pomocą odcisku palca? Telefon Redmi 4 Pro, MIUI Global 8.2, roota brak. Sama aplikacja banku działa normalnie, ale nie ma możliwości włączenia wyżej wymienionej funkcji. W OnePlus 3 od brata normalnie śmiga.
FromWP Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 31 minut temu, Judas napisał: Ma ktoś pomysł, od czego zależne jest działanie funkcji logowania się do aplikacji IKO za pomocą odcisku palca? W Miui nie ma takiej opcji. Możesz sobie wejście do aplikacji zablokować i odciskiem odblokowywać. Zamiast pinu, odcisku do logowania w IKO nie ustawisz. 1
Judas Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 Tego się obawiałem, wielkie dzięki. Dotyczy to konkretnie IKO, czy wszystkich zewnętrznych aplikacji?
FromWP Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Chyba wszystkich. Możesz tylko odblokować zablokować dostęp, ale wewnętrznego hasła czy pinu nie da się powiązać z odciskiem. W oatatnich romach dev i tak poszli do przodu bo można mieć odblokowanie odciskiem aplikacji bez ustawiania blokady ekranu. W wersjach stable nadal jest tak że musi być ustawione blokowanie ekranu żeby używać odcisku dla blokowania aplikacji. Edytowane 31 Marca 2017 przez FromWP literówka 1
kdokamil Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Taka ciekawostka. Aplikacja Cerberus loguje mi się na odcisk palca choć nigdzie tego odcisku nie podawałem. Jakoś pobrala go z telefonu. Nie wiedziałem że to możliwe.
Bizkit81 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 U mnie aplikacja Millenium Banku miała taką opcje sama w sobie i działało, ale kilka dni temu znikło i nawet w ustawieniach apki tego nie umie znaleźć już, a w iKO od samego początku nie widziałem takiej opcji XiaoRen: sprawa wyjaśniona, to zamykam
Rekomendowane odpowiedzi