AmyS Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Z nudów spowodowanych zakończeniem studiów i jak na razie brakiem jakiegokolwiek zatrudnienia, postanowiłem zrobić tapetę dla MIUI Polska. Mam nadzieję, że się spodoba i może jakoś zostanie wykorzystana w innym celu, np. animacja startowa dla romu lub jakoś na stronie albo po prostu kogoś zainspiruje Podziwiajcie Nie potrafiłem dopasować lub znaleźć takiej samej czcionki jak jest na aktualnym logo MIUI Polska, więc wykorzystałem czcionkę Iron Man of War Wersja z gwiazdką na czapce: http://www1.zippyshare.com/v/79378064/file.htmlWersja z flagą polską na czapce: http://www69.zippyshare.com/v/24159362/file.html Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez AmyS 3
Acid Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fajne. Ustawiłem sobie w pracy. Jednak tapeta jest za mała. Mam monitor 1600 a tapeta w oryginale ma 1200. Chyba, że to do telefonu Tyle, że w MI3 pewnie będzie za mała.
StrangeFruit Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fajna tapetka. Mógłbyś jeszcze zmienić gwiazdkę na czapetce Mitu na biało-czerwoną flagę, bo jakoś gwiazdka mi się źle kojarzy
AmyS Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajne. Ustawiłem sobie w pracy. Jednak tapeta jest za mała. Mam monitor 1600 a tapeta w oryginale ma 1200. Chyba, że to do telefonu Tyle, że w MI3 pewnie będzie za mała. Nie wiem dlaczego zmniejszyła się rozdzielczość tapety. Pracowałem na rozdzielczości 1920x1200. Wyedytowałem pierwszy post, gdzie teraz jest podany link do pełnowymiarowej tapety Fajna tapetka. Mógłbyś jeszcze zmienić gwiazdkę na czapetce Mitu na biało-czerwoną flagę, bo jakoś gwiazdka mi się źle kojarzy Gwiazdkę zostawiłem, bo jest to element MITU. Też mi się kojarzy z "Rusami", no ale cóż Też takich umiejętności nie mam, żeby dodana flaga polska na jego czapce wyglądałaby później tak, choćby "fabryczne" EDIT: Dodałem wersję z flagą polską na czapce. A jednak spróbowałem zrobić Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez AmyS 1
elbi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 I wylądowała na moim pulpicie - z gwiazdką dzięki
StrangeFruit Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) No i cacy wyszło z naszą flagą, teraz od razu widać, że to MIUI Polska Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez StrangeFruit
Renegade Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Fajne, tylko przydałoby się zachować oryginalną czcionkę w napisie MIUI, bo ta jakaś taka ociosana jest, a szczególnie U
Rekomendowane odpowiedzi