Roberttt Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Witam mam program Es file Explorer, otwieram tym programem, notatnik coś wpisuje, chce zapisać to na sd i nie mogę, o co chodzi? ROOTA mam program mam przyznane wszystkie uprawnienia co zrobic? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 A aplikację Dokumenty włączyłeś? Tylko ona niestety potrafi się po restarcie sama wyłączyć.
0 Roberttt Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Aplikacje dokumenty? Gdzie to jest? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 W ustawieniach, zainstalowane aplikacje.
0 Roberttt Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 I co teraz, włączyłem ja, ale i tak nie działa zapisywanie na sd Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wystąpił błąd podczas zapisu pliku. Taka ma informacje Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 15 minut temu, Roberttt napisał: Wystąpił błąd podczas zapisu pliku. Taka ma informacje To nie wiem co tam poustawiałeś. Na Redmi 3s zapisuje na SD nawet bez roota (trzeba przyznać uprawnienia)
0 Roberttt Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Przyznam się że nie rozumiem tego MIUI, niegdy nie mailem problemu, na żadnym telefonie z zapisem na SD, ale nie ważne to takie moje przemyślenia. Na WPS Office zapis na sd działa na es file Explorer występuje taki błąd (screen)Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 33 minuty temu, Roberttt napisał: Przyznam się że nie rozumiem tego MIUI, niegdy nie mailem problemu, na żadnym telefonie z zapisem na SD, ale nie ważne to takie moje przemyślenia. To sprawdź jeszcze w Ustawieniach, Uprawnienia, Pamięć czy ten ES ma tam to przyznane. Ja więcej pomysłów nie mam, za Miui nie odpowiadam.
0 Roberttt Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Ok, dzięki za pomoc, zainstalowalem innego Explorer i wszystko gra. W sumie dobrze ten mial zaduzo reklamWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Roberttt
Witam mam program Es file Explorer, otwieram tym programem, notatnik coś wpisuje, chce zapisać to na sd i nie mogę, o co chodzi?
ROOTA mam program mam przyznane wszystkie uprawnienia co zrobic?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi