Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ok kilku dni zastanawiam się nad przetestowaniem LineageOS na swoim Redmi Pro, ale nie chciałbym wszystkiego stawiać na nowo, stąd moje pytanie:

czy na tym modelu jest możliwość postawienia Dual Boot tak, żebym miał jednocześnie dwa systemy na swoim telefonie bez konieczności stawiania wszystkiego od nowa (chodzi oczywiście o istniejące MIUI w telefonie).

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Opublikowano

Niby mogę, ale to nie o to chodzi, myślałem o tym żeby po prostu przełączać się pomiędzy dwoma systemami, a nie przywracać kopię jeżeli mi się znudzi Lineage.

Tak chyba prościej i szybciej jeśli natychmiast chciałbym skorzystać z telefonu.

Opublikowano

Korzystałem z tego linka ale chyba się rozpędziłem i nie sprawdziłem u źródła, mój błąd, jeszcze nie ma dla Redmi Pro.

Ale to i tak nie zmienia mojego pierwszego pytania w związku z dual boot, da się czy nie? Tutaj niby dla wszystkich telefonów, ale nie sprawdzałem, pytam, czy może ktoś już się tym bawił.

Opublikowano

No to baw się tak dalej, a @Acid ucieszy się z łatwego zarobku jak będzie Ci stawiał na nogi uwalony telefon.

Jak chciałeś czystego Androida to trzeba było kupić jakiś tel z takim, Xiaomi to kupuje się dla MIUI.

• Like 1
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...