dan-tom Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Witam, ok kilku dni zastanawiam się nad przetestowaniem LineageOS na swoim Redmi Pro, ale nie chciałbym wszystkiego stawiać na nowo, stąd moje pytanie: czy na tym modelu jest możliwość postawienia Dual Boot tak, żebym miał jednocześnie dwa systemy na swoim telefonie bez konieczności stawiania wszystkiego od nowa (chodzi oczywiście o istniejące MIUI w telefonie). Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
dan-tom Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Niby mogę, ale to nie o to chodzi, myślałem o tym żeby po prostu przełączać się pomiędzy dwoma systemami, a nie przywracać kopię jeżeli mi się znudzi Lineage. Tak chyba prościej i szybciej jeśli natychmiast chciałbym skorzystać z telefonu.
brudsien Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 A to jest lineage os na redmi pro, nie widze na ich stronie aby był? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
@GUTEK@ Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 A to musi być na ich stronie? Pełno jest nieoficjalnych kompilacji do różnych telefonów. Może kolega znalazł jakąś.
dan-tom Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 Korzystałem z tego linka ale chyba się rozpędziłem i nie sprawdziłem u źródła, mój błąd, jeszcze nie ma dla Redmi Pro. Ale to i tak nie zmienia mojego pierwszego pytania w związku z dual boot, da się czy nie? Tutaj niby dla wszystkich telefonów, ale nie sprawdzałem, pytam, czy może ktoś już się tym bawił.
@GUTEK@ Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 No to baw się tak dalej, a @Acid ucieszy się z łatwego zarobku jak będzie Ci stawiał na nogi uwalony telefon. Jak chciałeś czystego Androida to trzeba było kupić jakiś tel z takim, Xiaomi to kupuje się dla MIUI. 1
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi