endru098 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 (edited) Czy da się odblokować boatloander wgrać twrp i zainstalować miui polska z wykorzytsaniem macbooka? Czy jednak trzeba wykorzystać do tego komputer z windowsem? Edited March 18, 2017 by endru098 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Chyba niestety tylko Winda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Można wszystko prócz unlock bootloadera bo do tego potrzeba programu na Windows. Z Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 może tak https://winclub.pl/forum/36-live-cd/Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Dzięki. Czyli utwierdzacie mnie w przekonaniu, że trzeba wrócić do normalnego komputera 11 godzin temu, Acid napisał: Można wszystko prócz unlock bootloadera bo do tego potrzeba programu na Windows. Z Mi5 Chętnie skorzystałbym z Twojej pomocy @Acid ale póki co za cel stawiam sobie żeby jednak samemu ogarnąć zmianę romu. Nie czuję się bohaterem domu (jak to mówi reklama) ale chętnie bym podszedłbym do tego tematu sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackmaniak Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Dnia 19.03.2017 o 20:01, endru098 napisał: Czyli utwierdzacie mnie w przekonaniu, że trzeba wrócić do normalnego komputera Ewentualnie do jedynego słusznego telefonu A na poważnie to możesz jeszcze skorzystać z Windowsa na wirtualnej maszynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted April 2, 2017 Author Share Posted April 2, 2017 Dnia 25.03.2017 o 19:49, hackmaniak napisał: Ewentualnie do jedynego słusznego telefonu A na poważnie to możesz jeszcze skorzystać z Windowsa na wirtualnej maszynie. Wiem, dzięki. Na razie "pomęcze się " z miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts