Jump to content

"ą" zaznacza tekst podczas cytowania wypowiedzi, Chrome.

Recommended Posts

Posted

Mam problem na Chrome z "ą", a mianowicie, gdy cytuje kogoś i wcisnę "ą", to zaznacza mi się całość tekstu, jest to wkurzające, przeszperałem internet, niby trzeba w chrome://plugins wyłączyć flasha, aleee... u mnie chrome://plugins nie działa, a jak zainstaluje starszą wersję Chrome, to mimo że wejdę tam, to i tak flasha wyłączyć nie mogę. Co ciekawe, problem występuje TYLKO i wyłącznie tego forum, na zadnym innym tego problemu nie mam... Ktoś ma jakieś pomysły?

Posted

Czyli to problem z Chrome... A już miałem wyrzucać klawiaturę. U mnie jest tak samo, ale raz działa, raz nie.

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka

Posted
1 godzinę temu, don_kamillo napisał:

Czyli to problem z Chrome... A już miałem wyrzucać klawiaturę. U mnie jest tak samo, ale raz działa, raz nie.

No właśnie to jest najśmieszniejsze :D. Raz to jest, raz nie, gdy próbuję to wywołać to zazwyczaj mi się nie udaje, ale jak zaczynam komuś odpisywać i tekst jest dłuższy to w pośpiechu pisząc "ą" po prostu czyszczę sobie całość :D, ale mnie wtedy bierze... aż mam ochotę czymś rzucić :P.

Posted

No to mnie nakierowałeś, myślałem, że to jednak klawiatura. Też zacznę szukać
A na takie przypadki polecam ctrl+z

Posted (edited)

Potwierdzam tylko na tym forum i w opcji cytowania czyjegoś postu, ale nie za każdym razem. Tak jakby jednocześnie był skrót ALT+a i CTRL+a. 

Sprawdziłem w Opera to samo.

Edited by slimdick
Posted

Jak na razie to tylko na Vivaldi i na Edge mi tego nie robi, ale nadal to może być "fart" :D.

Ktoś coś z tym wykombinował? Bo mnie zaraz coś trafi :P

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...