bodylukasz 0 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Witam, Od ponad 2 m-c mam problem z dźwiękami w moim Mi4c. Brak jakichkolwiek dźwięku po otrzymaniu sms, jak ktoś do mnie dzwoni, odblokowywania telefonu, alaramu itp. (jedynie jest dźwięk systemowy (pyknięcie) jak wchodzę w galerie, ustawienia, kontakty itp.) Po ostatniej aktualizacji MIUI do 7.3.9 myślałem, że dźwięk się naprawił, bo ponownym uruchomieniu telefonu wszystko wróciło do normy, lecz dzisiaj rano znów to samo. Dodam, że nic nie wgrywałem żadnych aplikacji itp. Tryb cichy mam wyłączony, wszystko podgłoszone na maksimum. Link to post Share on other sites
bodylukasz 0 Posted March 16, 2017 Author Report Share Posted March 16, 2017 widzę, że nikt nie pomoże? Link to post Share on other sites
Acid 3,947 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Wipe w twrp i sprawdź zaraz po pierwszej konfiguracji telefonu. Z Mi5 Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts