Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu zgrałem sobie ~300 piosenek na telefon tego samego dnia w którym go otrzymałem i nic by nie było z tym dziwnego gdyby nie to że w momencie gdy teraz podłączam telefon do komputera i chcę zgrać to widzę (załącznik 1) tylko folder ze zdjęciami i obrazy, poprzednio tu była jeszcze muzyka gdzie ją zgrałem. Myślałem ze to jakiś bug odłączyłem podłączyłem ponownie i to samo, sprawdzam na telefonie czy może usunął mi się ten folder muzyka jak i folder jest (załącznik 2 i 3). Przed pracą w któryś dzień spróbowałem zgrać muzykę do folderu Messanger, poniekąd działa i muzykę mogę normalnie odtwarzać natomiast raczej nie jest ten folder przeznaczony do tego i co się stało z poprzednim(?).

Podrawiam

17351139_1295611027188626_1352371885_n.png

17274537_1295596410523421_1898279972_n.png

ereer.PNG

Opublikowano
15 godzin temu, Poohacz79 napisał:

Jak podłączysz tel do kompa to w pasku powiadomień masz wybór. Wybierz "przesyłanie plików"

Mam 3 opcje
- przesyłanie plików (ptp)
- przesyłanie plików
- ładowanie baterii
Jesli wybiore 2 lub 3 opcje to mi automatycznie odłącza telefon od komputera i tylko jest ładowanie, widze te dwa foldery które są na zrzucie tylko w przypadku gdy wybiore (ptp).

Opublikowano

Zobacz czy po przełączeniu na przesyłanie plików nie brakuje Ci sterowników w kompie. 

Przełącz i zobacz w managerze urządzeń czy nie ma urządzenia z wykrzyknikiem.

Opublikowano

Wejdź w menadżera urządzeń, najedź na urządzenie z wykrzyknikiem i prawym przyciskiem myszy kliknij na urządzenie z komunikatem ostrzegawczym i przejdź do „Aktualizuj oprogramowanie sterownika”.

Następnie wybierz opcję numer dwa, czyli „Przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu oprogramowania sterownika”.

Również druga – „Pozwól mi wybrać z listy sterowników urządzeń na moim komputerze”.

Na liście znaleźć pozycję „Urządzenie MTP USB”.

Sposób na Windows 10.

Opublikowano
5 minut temu, Shadow2k3 napisał:

Wejdz w menadżera urządzeń, najedzeni na urządzenie i z wykrzyknikiem i prawym przyciskiem myszy kliknąć na urządzeniu z komunikatem ostrzegawczym i przejść do „Aktualizuj oprogramowanie sterownika”.

Następnie wybrać opcję numer dwa, czyli „Przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu oprogramowania sterownika”.

Również druga – „Pozwól mi wybrać z listy sterowników urządzeń na moim komputerze”.

Na liście znaleźć pozycję „Urządzenie MTP USB”.
Sposób na Windows 10.

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

Pomogło, dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...