[email protected] Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Witam, piszę pierwszy raz więc jak złe miejsce to z góry przepraszam. Mam problem z kontaktami. Po wybraniu kontaktów jak najadę na jakąś literkę np. M to wyskakuje mi jakby niekompletne kontakty, po wpisaniu w wyszukiwarkę "Marek" wyświetla mi 6 różnych a po kliknięciu na literkę M (po prawej) widać tylko 4 różnych Marków, tak jest w przypadku innych kontaktów które wyszukuję pod literkami ich nie ma a po wpisaniu w wyszukiwarkę się pokazują. Sprawdzałem też po nazwisku i też w liście ich nie ma a po wstukaniu w wyszukiwarkę są. Może jakieś podpowiedzi? System Global
FromWP Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Wyszukiwarka wyszukuje sekwencji znaków które wpisałeś we wszystkixh kontaktach niezależnie czy to w imieniu, nazwisku, czy w środku dowolnego wpisu kontaktu. Po literce wyszukuje tylko te które zaczynają się na tą literę. W zależności od sposobu sortowania, nazwisko, lub imię. Więcej filozowi w tym nie ma. Można jeszcze użyć opcji Przebuduj indeks T9, jak pojawiają się błędy.
Recommended Posts