tomayw Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Czy istnieje możliwość uruchomienia - konkretnie przyłożenia palca do czytnika, tak aby od razu pomijać ekran blokady i mieć pulpit ? Nie mówię o wciskaniu przycisku zasilania lub home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Oficjalnie nie, nie oficjalnie to po instalacji w Xposed, można coś tam zmienić, ale słyszałem tylko o Mi5, w którym czytnik działa w ten sam sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
JachuWojtan Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 U mnie klikam na przycisk home i przytrzymuje palec na 0,5-1s. Prawie zawsze działa to tak szybko, że nawet nie widzę ekranu blokady PozdroWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Przycisk w redmi pro nie działa w standby (tak się na to mówi), być może można to uruchomić nieoficjalne w xposed, tak jak wojtekmarchewka napisał, ale będzie to zużywało kupę baterii i jest to gra niewarta świeczki (tak jest w mi5).Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts