tryniu Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć, Po dzisiejszej aktualizacji softu z wersji 6.11 na 7.3.9 nie mam możliwości wejście w recovery. Po uruchomieniu telefonu (+, power) i kliknięciu w recovery nie uruchamia się TWRP, przez chwile jest czarny ekran a potem uruchamia się już miumi. Koledzy pomóżcie, jak żyć teraz bez roota
FromWP Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 6 minut temu, tryniu napisał: jak żyć teraz bez roota To akurat się da. A co do twrp, jak przy włączaniu telefonu przytrzymasz wszystkie trzy klawisze (vol+, vol- i power) to co się dzieje?
Nezumi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Zainstaluj sobie TWRP ponownie przez np. flashify, albo przez adb.. to trwa może 5sek...
tryniu Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 A więc, po krótkiej panice przyszło logiczne myślenie.... Dostałem się do TWRP przez plik flash.bat. Co ciekawe inaczej nie mogę się dostać do TWRP. Przy próbie wyboru recovery z menu (vol+ i power) dalej czarny ekran i uruchomienie się normalnie miumi. No nic, root jest. Wieczorem nagram TWRP ponownie może to rozwiąże problem. dzięki za błyskawicą reakcje
tryniu Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Nie wytrzymałem i wgrałem ponownie TWRP, nie pomogło. No nic często tam nie zaglądam to raz na jakiś czas mogę wejść przez flash.bat Jeszcze raz dzięki.
Nezumi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi