Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ze względu na co, gwarancję? Oferta, porównując inne aukcję wydaję się na jedną z najbardziej korzystniejszych.

Edytowane przez qlimax-_
Opublikowano

Ja też mam zamiar kupić Mi5 (albo Honor 8, jeszcze nie jestem pewny). Również widziałem oferty tego sprzedawcy na allegro i chciałbym wiedzieć, czy jest wiarygodny. Nawet pytałem jaki jest okres gwarancyjny na firmę, odpisał, że 2 lata w Polsce.

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj Mi5 za 1289zł (dziś jest już za 1299zł). Dostałem informację SMSem że kurier jutro będzie. Co ciekawe brak kontaktu mailowego po aukcji (paczka przygotowana/paczka wysłana).  Jeśli rzeczywiście nie będzie dowodu zakupu to trochę słabo, trzeba będzie go mocno atakować. 

Opublikowano

Rzeczywiście, nie dostałem żadnego dowodu zakupu. Przyszedł tylko sam telefon z pudełkiem oraz skan potwierdzenia tego że dokonałem wpłaty. 

Co proponujecie w takiej sytuacji zrobić? Jak może być respektowana teraz gwarancja? 

Opublikowano

To niesamowite jak cena potrafi rzucić na kolana, bez dowodu zakupu, od jakiejś "firmy" i przyciagnąć dziesiątki, jak nie setki Klientów miesięcznie, jak swiatło ćmy:)

Reklamacja jest pewnie respektowana, tak jak mocarstwowe deklaracje rzadu - na wiarę :P

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Ziba.Kupowałem na tej aukcji.Cena potrafi się codziennie zmieniać.Więcej pisałem w wątku o AliTrade.

Edytowane przez dots
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

sam zakupiłem u nich Mi5s Plus w lutym czy w marcu ale zaczyna mnie zastanawiać jedna kwestia - VATu. Oficjalnie sprzedawcą jest jakiś kolo z siedzibą w Honk Kongu. Owszem telefon jest wysłany do mnie z kraju, ale wygląda to tak jakbym ja był importerem. Czy jest możliwość, że z czasem dostanę jakiś kwit z UC o zapłatę VATu?

• Dodaj nową pozycję...