energyrm7 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Witam, brat zakupił Xiaomi Redmi 3 2/16 gb. Wgrany jest Miui global 7,2 . Problem polega na tym, że gdy wejdę w pamięc nie oblicza mi jej, równiez gdy chce wyczyscic dane jakies aplikacji, dane się nie łądują. Sklep play gdy chce coś pobrać mam pobieranie lub oczekiwanie na pobranie. Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie dało. Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania. Pozdrawiam
Zexon72 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie.
FromWP Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 10 minut temu, energyrm7 napisał: Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania Wklej z rzut ekranu z info o tel. bo nie wiedomo jaki to rom. 7.2 global nic nie mówi. Trzeba wgrać nowszy, może ten który jest to coś nie oficjalnego.
FromWP Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 10 minut temu, energyrm7 napisał: Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania Wklej z rzut ekranu z info o tel. bo nie wiedomo jaki to rom. 7.2 global nic nie mówi. Trzeba wgrać nowszy, może ten który jest to coś nie oficjalnego.
energyrm7 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Z takim romem został zakupiony, gdy przyszedłnie był do konca wyczyszczony z danych więć przywrocilem ustawienia fabryczne i wyczyscilem dane, nie mam pewnsoci ze nadal jest ten sm rom poniewaz nie mam teraz jak skontaktowac sie z bratem. Nie chce dodac mi zdjecia MIUI Global 7.2 (Stablina) 7.2.7.0.0 (LHPCNDB) Edytowane 6 Marca 2017 przez energyrm7
paveu Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Masz syfmiui. Zainstaluj globala przez miflash. Instrukcja jest w kompendium wiedzy.
energyrm7 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 10 minut temu, paveu napisał: Masz syfmiui. Zainstaluj globala przez miflash. Instrukcja jest w kompendium wiedzy. Mogę to jakos wgrac z pozoimu telefonu? Jakis link albo cos? Na mi4 sciagam z miuipolska i wchodze aktualziacje i instaluj z zip. MOżna tak na zablokwanymm BL na redmi 3?
Zexon72 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 2 minuty temu, energyrm7 napisał: Mogę to jakos wgrac z pozoimu telefonu? Jakis link albo cos? Na mi4 sciagam z miuipolska i wchodze aktualziacje i instaluj z zip. MOżna tak na zablokwanymm BL na redmi 3? Poczytaj, a wszystkie Twoje pytania otrzymają odpowiedź ;))
energyrm7 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 http://en.miui.com/download-298.html Może byc to? Chce zainstowac z poziomu telefonu
FromWP Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 16 minut temu, energyrm7 napisał: http://en.miui.com/download-298.html Może byc to? Chce zainstowac z poziomu telefonu Próbować możesz, ale z poziomu telefonu raczej nic nie zrobisz. Poczytaj w kompendium wiedzydla Redmi 3.
energyrm7 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 7 minut temu, FromWP napisał: Próbować możesz, ale z poziomu telefonu raczej nic nie zrobisz. Poczytaj w kompendium wiedzydla Redmi 3. Wystarczy tylko 1 krok? I. INSTALACJA ROMÓW PRZEZ MIFLASH (działa też na zablokowanym bootloaderze ) I juz będzie smigac?
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi