Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, brat zakupił Xiaomi Redmi 3 2/16 gb. Wgrany jest Miui global 7,2 .

Problem polega na tym, że gdy wejdę w pamięc nie oblicza mi jej, równiez gdy chce wyczyscic dane jakies aplikacji, dane się nie łądują. Sklep play gdy chce coś pobrać mam pobieranie lub oczekiwanie na pobranie. Przywracanie do ustawień fabrycznych nic nie dało. Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania.

Pozdrawiam

Opublikowano
10 minut temu, energyrm7 napisał:

Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania

Wklej z rzut ekranu z info o tel. bo nie wiedomo jaki to rom. 7.2 global nic nie mówi. Trzeba wgrać nowszy, może ten który jest to coś nie oficjalnego.

Opublikowano
10 minut temu, energyrm7 napisał:

Jakieś propozycję jak to naprawić, czy trzeba pisać do Xiaomi o odblokowanie bootloadera i wgrac inny rom, czy można jakis inny bez odblokwoania

Wklej z rzut ekranu z info o tel. bo nie wiedomo jaki to rom. 7.2 global nic nie mówi. Trzeba wgrać nowszy, może ten który jest to coś nie oficjalnego.

Opublikowano (edytowane)

Z takim romem został zakupiony, gdy przyszedłnie był do konca wyczyszczony z danych więć przywrocilem ustawienia fabryczne i wyczyscilem dane, nie mam pewnsoci ze nadal jest ten sm rom poniewaz nie mam teraz jak skontaktowac sie z bratem.

Nie chce dodac mi zdjecia :(

MIUI Global 7.2 (Stablina)  7.2.7.0.0 (LHPCNDB)

Edytowane przez energyrm7
Opublikowano
10 minut temu, paveu napisał:

Masz syfmiui. Zainstaluj globala przez miflash. Instrukcja jest w kompendium wiedzy. 

Mogę to jakos wgrac z pozoimu telefonu? Jakis link albo cos? Na mi4 sciagam z miuipolska i wchodze aktualziacje i instaluj z zip.  MOżna tak na zablokwanymm BL na redmi 3?

Opublikowano
2 minuty temu, energyrm7 napisał:

Mogę to jakos wgrac z pozoimu telefonu? Jakis link albo cos? Na mi4 sciagam z miuipolska i wchodze aktualziacje i instaluj z zip.  MOżna tak na zablokwanymm BL na redmi 3?

Poczytaj, a wszystkie Twoje pytania otrzymają odpowiedź ;))

Opublikowano
7 minut temu, FromWP napisał:

Próbować możesz, ale z poziomu telefonu raczej nic nie zrobisz. Poczytaj w kompendium wiedzydla Redmi 3.

Wystarczy tylko 1 krok?

I. INSTALACJA ROMÓW PRZEZ MIFLASH (działa też na zablokowanym bootloaderze )

I juz będzie smigac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...