PatrykLukasik Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Witam, mam pytanie odnośnie kilku błędów które występują u mnie w telefonie takich jak : -nie zapisujące się uprawnienia, to znaczy po jakims dniu ewentualnie dwóch musze znowu ustawiać wszystko na nowo(dymki czatu, itp) -muzyka ktora nagle włącza sie z jakiejs aplikacji ktora nie zostala do konca zamknięta tzn dziala sobie w tle -kiedy przeczytam jakiegoś sms'a którego dostałem to i tak pokazuję mi dalej, że jest nie odczytany (czasami tak sie zdarza a czasami nie) -rowniez czasami mam tak, ze kiedy odpalę jakis filmik w aplikacji facebooka i go zamknę to ścieżka dźwiękowa dalej leci(nie jestem pewien czy to wina telefonu czy aplikacji) -jak i również czy telefon sam powinnien znajdować aktualizacje czy to, że trzeba robic to ręcznie to normalka? jest możliwość naprawienia tego czy każdy ma tego typu problemy i jedyne co zostaje to czekać na aktualizacje które to rozwiążą? (Wersja MIUI 8.3 7.2.24) Edited March 6, 2017 by PatrykLukasik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezutelni Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Gdzie kupiłeś? Bo sieciowe miui masz Wystukane z MI 5s Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykLukasik Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 Kupowalem w empixie, ale wgrywalem polskie miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djs Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ewidentnie masz coś z oprogramowaniem, bo mając telefon od listopada nie miałem żadnych z powyższych problemów. Próbowałeś instalować system na czysto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykLukasik Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 Jeszcze nie, czekalem w sumie na rady, ale jak piszesz, ze nic z powyższych nie występuje to zabiorę się za to bo chyba nie ma innego wyjścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PaBLiTo_ Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 (edited) Może jeszcze swojego Mi5s Plus nie prześwietliłem na wylot, ale co do uprawnień, to w Panelu Sterowania i opcję z Czyszczeniem musisz sobie dostosować, tak aby nie usuwała uprawnień aplikacji jak i ich ustawień PS Właśnie doszedłem do tego, że jednak z dymkami messengera fb jestem w fazie testów Jakbyś rozwikłał temat, pisz Moje MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.4.0(MBGMIDI) Edited March 19, 2017 by _PaBLiTo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kociszz Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Mi się udało na stałe pozbyć tego problemu tak -> Panel sterowania -> Bateria -> aplikacja oszczedziania bateri -> messenger -> zachowanie aplikacji w tle na bez ograniczeń od tego momentu nie znikają mi już bubble headsy zrobiłem też tak dla innych aplikacji, którym zmieniały się ustawienia same. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts