sylwek25 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Czarny ekran i nic nie działa. Po wciśnięciu przycisku on/off na 10 sekund telefon się restartuje i działa normalnie. Co może być przyczyną. MIUI Global 8.1.2.0 MBEMIDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) 17 minut temu, sylwek25 napisał: Co może być przyczyną. Odpowiedzi sam sobie udzieliłeś 17 minut temu, sylwek25 napisał: MIUI Global 8.1.2.0 MBEMIDI Jako, że Global Developer wciąż się nie pojawił pozostaje odblokować bootloader i zainstalować miuipolska/xiaomi.eu Edited March 3, 2017 by Zexon72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwek25 Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 Spróbuję się pobawić, ale muszę poczytać czy dam sobie z tym radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego04 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Jako, że Global Developer wciąż się nie pojawił pozostaje odblokować bootloader i zainstalować miuipolska/xiaomi.eu Czy to znaczy że miui polska dostaje aktualizacje i poprawki błedow? Pytam bo tez mam globala 8.1.2.0. i zastanawiam sie nad wgraniem miui polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 1 minutę temu, Diego04 napisał: Czy to znaczy że miui polska dostaje aktualizacje i poprawki błedow? Pytam bo tez mam globala 8.1.2.0. i zastanawiam sie nad wgraniem miui polska. Dostaje je na tygodnie przed Global Stable, który wg mnie nie nadaje się do użytku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego04 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Dostaje je na tygodnie przed Global Stable, który wg mnie nie nadaje się do użytku. Rozwiń dlaczego. Raczkuje w chińczykach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nie bardzo chce mi się pisać epopeje - poczytaj forum, a sam zobaczysz ile problemów jest zgłaszane na Global Stable w różnych modelach xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwek25 Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 (edited) Po zmianie romu śmiga jak ta lala. Trzy Tygodnie działa bez zarzutów. Nie wyłącza się i nie wiesza. Edited April 1, 2017 by sylwek25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts