Roman_M Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Mhmm. Masz rację. Aż zacząłem szukać i na xda nie mogę tego znaleźć. Z drugiej strony znalazłem poradnik w którym jest jak odblokować częstotliwości ogólnie na telefonach xiaomi. Jak komuś się chce to może się bawić. Wytapatalkowane z Szajomi Nołta 4 GlołbalTen poradnik może się przydać tym którzy mają rn4 na snapie w wersji chińskiej, która ma zablokowane b20Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Bobby Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czy zmiana z Global Stable na Global Dev usuwa dane i konfigurację telefonu? Zależy mi na ich zachowaniu w możliwie jak najmniej naruszonej formie
Lamcza Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) @Bobby jak sie sie uda odpalic na brudno to nie, ale watpie aby to byl dobry pomysl i czy wogole zadziała. Proponuje skorzystac z funkcji backupu w chmurze(było kiedys cos takiego pamietam ) albo zrobic kopie aplikacji programem pokroju titanium backup i pochodne a potem zrbic flash na czysto i przywrocic co potrzebne Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Lamcza
Bobby Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Pisząc flash na czysto masz na myśli wgranie ROMu przez MiFlash z zaznaczoną opcją "Clean all data" (czy coś w stym stylu) ?
mrosi Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi