Duris Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Witam. Mam Redmi 4 Pro na Globalu 8.1.2.0 Albo dostałem półmroczności albo coś robię nie tak ale nie wiem co Mianowicie poprzez Bluetooth wysyłam sobie plik muzyczny z laptopa do R4Pro. W Explorer widzę ten przesłany plik w dziale Muzyka, w szczegółach pliku muzycznego mam, że wylądował on w /storage/emulated/0/bluetooth/plik muzyczny. Niestety jak w menu wybiorę Więcej aplikacji i muzyka (czyli odtwarzacz muzyczny R4Pro) to tego pliku nie ma. Nie ma żadnego muzycznego. Moja żona na RN3Pro w opcjach muzyka ma w menu katalogi muzyki (wskaż katalogi z muzyką) i tam ma m.in. katalog bluetooth. U mnie jest pusto i nie wiem jak wskazać niby ten katalog. Jest ktoś mi w stanie pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
si3wc4 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Spróbuj wymusić zamknięcie aplikacji "muzyka". Mnie to pomaga jak ściągnę jakiś plik z neta i aplikacja"muzyka" albo "explorer" go nie widzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts