Kacper Skrzypek Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Po zmianie softu na MIUIPolska (nawet po update - nie aktualizowalem do obecnej 7.2.24, mam 7.2.9) nie zapisuje mi się historia oglądanych filmów - z pewnością nie jest to wina konta Google czy ustawień, gdyż nic tam nie zmieniałem. Na każdym innym urządzeniu oprócz telefonu działa wsio. Co może być przyczyną? Reinstalka nie pomaga. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 7 godzin temu, Orjon napisał: Po zmianie softu na MIUIPolska (nawet po update - nie aktualizowalem do obecnej 7.2.24, mam 7.2.9) nie zapisuje mi się historia oglądanych filmów - z pewnością nie jest to wina konta Google czy ustawień, gdyż nic tam nie zmieniałem. Na każdym innym urządzeniu oprócz telefonu działa wsio. Co może być przyczyną? Reinstalka nie pomaga. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Wychodzisz do YouTube klikasz ustawienia-historia i prywatność klikasz wszczymaj historię a potem spowrotem włączasz może pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Nie, to nie to. Nadal nie zapisuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Eh... Okej, można zamknąć temat. Sądzę że to raczej wina software niż czegoś innego więc nie będę na razie przy tym grzebac, a raczej tak szybko rozwiązania nie znajdę trochę szkoda że nadal nie zapisuje ale to jakoś przeżyję.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Dzisiaj telefon dostał bootloopa po aktualizacji do 7.4.20 - sprawdzałem pliki, niby prawidłowe ale jednak po drodze mi przerywało pobieranie więc mogło się coś skiepścić... Zrobiłem full wipe (z systemem włącznie), zainstalowałem wersję 7.3.23 którą miałem na kompie i historia zaczęła działać. Więc... to wina syfu Problem definitywnie rozwiązany, można zamknąć. Edit: ha, a jednak nie... No trudno ale wątek jak najbardziej można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Update do 7.4.20 załatwił definitywnie problem. Wątek można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts