Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"zgłaszałem"  wcześniej taką obserwację ale chyba coś mi się "unormowało" - przy włączonym oszczędzaniu baterii mam teraz 33% po 3 dobach użytkowania ... i nie jest to pierwszy raz.

Natomiast z niezrozumiałych dla mnie powodów dostępna pamięć po zamknięciu aplikacji waha się teraz między 1,2 a 1,3 gdy tuż po aktualizacji było od 1,6 do 1,8 - coś się uruchamia i siedzi w tle ? 

Opublikowano

Ja nie wierzę tej apce od RAMu,  po prostu moim zdaniem pokazuje jak chce, bez robienia niczego raz poniżej 1GB, raz 1,9-2.0GB. Moim zdaniem pic na wodę 

Opublikowano

Ponieważ jak mam kilka apek otwartych to wygodniej mi zamknąć wszystkie na raz niż pojedynczo. Też uważam że to ściema, jak apki poprawiające wydajność, anty virusy itp apki na androida, a że dużo ludzi pisze o tym to również dodałem coś od siebie. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wyskoczyła mi aktualizacja V8.5.2.0MHRMIED. Ktoś już może instalował i może się podzielić spostrzeżeniami? Dodam, że w tej chwili używam Global Stable 8.2.4.0MHRMIDL

Opublikowano
17 godzin temu, PawelK napisał:

Wyskoczyła mi aktualizacja V8.5.2.0MHRMIED. Ktoś już może instalował i może się podzielić spostrzeżeniami? Dodam, że w tej chwili używam Global Stable 8.2.4.0MHRMIDL

No to zaczynają betę

Opublikowano

Wstrzymałem się z aktualizacją, chcąc upewnić się, że nie posiada jakiś poważnych błędów, jak to było z poprzednią. W tej chwili jest już niedostępna, wyświetla się informacja, że brak jest aktualizacji. Pozostaje poczekać na wypuszczenie ostatecznej wersji.

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎09‎-‎18 o 17:49, PawelK napisał:

Zainstalowałem, na razie wszystko działa jak należy.