Degnerix Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Witam, Po postawieniu nowego miui nie działa mi dioda powiadomien, ani przy połączeniu ani przy wiadomość na fb, sms czy whats app. Mógłby mi ktoś pomoc? Dodam że ekran też mi się nie podświetla przy powiadomieniach. I przy okazji wcześniej miałem czarna galerie teraz mam biała można to jakoś wyjaśnić? @edit Przy nieodebranym połączeniu juz jest, przy sms też ale nadal nie ma przy wiadomości z messengera. W dodatku nie wybudza ekranu podczas powiadomien. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Degnerix
DJYano Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Mam od dziś dokładnie to samo, działa tylko biała przy połączeniach.
KutanG Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Mi też nie działa dioda na mi4c więc to wina romu mi sie zdaję.
DJYano Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 11 godzin temu, Horpah napisał: pogrzebcie w ustawieniach i zadziała jakoś nie chce, włączone i wymuszone w aplikacjach a i tak d*pa z tego
Zexon72 Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie - zobaczymy, co tam masz za system.
DJYano Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Nie działa dioda w żadnych przypadku (oprócz ładowania) totalny syf :/ powiadamianie na ekranie blokady nic nie zmienia 4 kluczowe dla mnie aplikacje z kłódką plus ustawienie wszystko on oprócz blokady nic nie daje robiony full wipe nie pomaga kernel stockowy czy radon bez różnicy ręce mi już opadają :/ Edytowane 26 Lutego 2017 przez DJYano
kamiru0 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Mam ten sam problem od blisko dwóch tygodni. Nie widać żadnego rozwiązania mimo przeszukania mnóstwa stron. Ma ktoś jakieś pomysły? Obecnie jestem na globalu, jak widać poniżej. Dodam jeszcze, że LED nie działają w QC test (narzędzie diagnostyczne), lecz dioda świeci podczas ładowania. Edytowane 22 Marca 2017 przez kamiru0
Fantomeciara Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Po aktualizacji do najnowszego MIUI mam ten sam problem, dioda świeci tylko podczas ładowania, w żadnym innym przypadku :/
mariusz.ur Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) @Fantomeciara coś poszło nie tak w czasie aktualizacji , spróbuj zainstalować jeszcze raz to samo , ale zanim to zrobisz to sprawdź ustawienia/dodatkowe ustawienia/dioda powiadomień i zobacz czy jest włączona pulsujące dioda Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez mariusz.ur
Rekomendowane odpowiedzi