Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, Po postawieniu nowego miui nie działa mi dioda powiadomien, ani przy połączeniu ani przy wiadomość na fb, sms czy whats app. Mógłby mi ktoś pomoc? 

Dodam że ekran też mi się nie podświetla przy powiadomieniach. 

I przy okazji wcześniej miałem czarna galerie teraz mam biała można to jakoś wyjaśnić? 

@edit

Przy nieodebranym połączeniu juz jest, przy sms też ale nadal nie ma przy wiadomości z messengera. W dodatku nie wybudza ekranu podczas powiadomien. 

Edytowane przez Degnerix
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
11 godzin temu, Horpah napisał:

pogrzebcie w ustawieniach i zadziała

jakoś nie chce, włączone i wymuszone w aplikacjach a i tak d*pa z tego :?

Opublikowano (edytowane)

Nie działa dioda w żadnych przypadku (oprócz ładowania) totalny syf :/

Screenshot_2017-02-26-00-04-23-252_com.android.settings.pngScreenshot_2017-02-26-00-04-46-530_com.android.settings.pngScreenshot_2017-02-26-00-05-02-820_com.android.settings.pngScreenshot_2017-02-26-00-05-11-297_com.android.settings.png

powiadamianie na ekranie blokady nic nie zmienia

4 kluczowe dla mnie aplikacje z kłódką plus ustawienie wszystko on oprócz blokady nic nie daje 
robiony full wipe nie pomaga kernel stockowy czy radon bez różnicy 
ręce mi już opadają :/

Edytowane przez DJYano
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem od blisko dwóch tygodni. Nie widać żadnego rozwiązania mimo przeszukania mnóstwa stron. Ma ktoś jakieś pomysły?  Obecnie jestem na globalu, jak widać poniżej. 

Dodam jeszcze, że LED nie działają w QC test (narzędzie diagnostyczne), lecz dioda świeci podczas ładowania. 

Screenshot_2017-03-22-19-20-06-691_com.android.settings.png

Edytowane przez kamiru0
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@Fantomeciara coś poszło nie tak w czasie aktualizacji , spróbuj zainstalować jeszcze raz to samo , ale zanim to zrobisz to sprawdź ustawienia/dodatkowe ustawienia/dioda powiadomień i zobacz czy jest włączona pulsujące dioda

Edytowane przez mariusz.ur
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...