misss Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Witam Mam problem z moim telefonem, ostqtnio pojawiła mi sie aktualizacja systemu, uruchomiłem ją a gdy się skonczyla aktualizowac nie mialem juz dostepu do telefonu, wzor ktory rysuje pokazuje ze jest bledny mimo ze na 100% jest poprawny, bo taki sam mam na innych urzadzeniach i dodatkowo czujnik odcisku palca również nie działa mimo ze przed aktualizacja dzialal poprawnie,a teraz jest tylko lekka wibracja i nic wiecej.Ma ktos jakis pomysl jakop odblokowac telefon? Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 9 Lutego 2017 przez misss
Kangoor Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 To mnie trochę zmartwiłeś tą wiadomością. Gdy instalowałem MIUI Polska za pierwszym razem, ustawiłem sobie wzór wszystko fajnie. Zrestartowałem telefon i też już ten wzór nie pasował. Zainstalowałem MIUI Polska ponownie i od tego czasu wszystko działa, nawet po restarcie telefonu. Jednak w tym momencie pojawia się pytanie. Jutro bodajże wychodzi aktualizacja MIUI Polska – aktualizować czy też lepiej nie, bo już nie odblokuje telefonu? Ktoś wie czym jest spowodowany ten problem? Miss – Masz globala czy MIUI Polska?
Snajper Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Przed aktualizacją najlepiej usunąć wszelkie blokady i wzory odblokowania choć ja wielokrotnie to robiłem i nie miałem problemu a odciski miałem utawiony z tym że zawsze jest że przy pierwszym uruchomieniu czeba wzorem dopiero potem można odciskiem tak ma miui Misss jak nikt na nic nie wpadnie to tylko mifleshem Edytowane 9 Lutego 2017 przez Snajper 1
mariusz.ur Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Jeśli masz twrp to będzie łatwo , jeśli masz oficjaly soft i zablokowany bootloader to raczej pozostse miflash Edytowane 9 Lutego 2017 przez mariusz.ur
Rekomendowane odpowiedzi