himek72 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 (edited) 11 godzin temu, Kinczel napisał: A masz odblokowany bootloader ? U mnie wyświetla alert o bezpieczeństwie i nie działa No to już masz odpowiedź czemu ci niedziała nawet mając zablokowany bootlader, a będziesz miał global dev, to też nie będzie działać. Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Edited November 27, 2017 by himek72 Panie moderatorze Mrosi widzę że się Pan przejął rolą inni spamują na potęgę i co?, a tu przez przypadek wyszło jak wyszło bo się spieszyłem i od razu ostrzeżenie? Eh ręce opadają. Pozdrawiam.
Johny Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Panowie gdzie teraz najtaniej i najpewniej kupię mi 5s w kolorze czarnym? na ibaygou nie widzę wersji global
Victor Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Dnia 28.11.2017 o 20:49, Johny napisał: Panowie gdzie teraz najtaniej i najpewniej kupię mi 5s w kolorze czarnym? na ibaygou nie widzę wersji global Jakbyś chciał to mam złoty, stan idealny - jak nowy. Telefon mam pół roku, 4/64.
Kinczel Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Woadomo czy będzie jakaś aktualizacja poprawiająca pracę baterii?
ik`ey Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 U mnie wróciło do poziomu z Miui8. Powód: zdjęcia google i włączona ciąga praca mibanda2 (pomiar tętna).
Kinczel Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 U mnie wróciło do poziomu z Miui8. Powód: zdjęcia google i włączona ciąga praca mibanda2 (pomiar tętna). Co z tymi zdjęciami google było nie tak?
voyazo Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Witam, jestem nowy na forum. Użytkuje Mi5s plus od pół roku i jestem bardzo zadowolony z jego kultury i płynności pracy, nigdy nie zdarzyło się aby zamulił itp. GPS na momencie łapie sygnał i korzystam z map Google super nawigacja działa. Mam pytanie odnośnie płacenia telefonem. Chciałem płacić nim odkąd Aliorbank wprowadził taka możliwość, jednak nie mogę w aplikacji banku zatwierdzić swojej karty debetowe do takowych płatności. Ktoś ma podobny problem? To wina telefonu czy aplikacji banku? W ogóle żeby móc płacić aplikacja banku muszę wcześniej aktywować usługę Android Play? Bo nie mam tego zrobionego... Aktualnie posiadam najnowszy oficjalny Rom 9.1.1.0 Aktualizacja:Ok przeleciałem całe forum i zobaczyłem podobny wpis kilka postów przede mną Zmieniam pytanie czy jeśli mam global dev Rom to da się coś zrobić aby móc płacić Google Pay?
XiaoRén Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Może ktoś obeznany w temacie baterii i jej zużycia wypowiedzieć się dlaczego wyniki są tak słabe (75% zużyte przy 2,5 h sotu) i dlaczego na ekran idzie 19% a 73,5% ciągną aplikacje, z czego aż 44,6% schodzi na te odpowiadające za obsługę systemu?Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
fullrespect Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) Siemka, ostatnio zaktualizowalem do MI 10, pobranego z MIUI POLSKA, wersja: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_V10.1.3.0.OBGCNFI_v10-8.0.zip/download z tego katalogu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/ I mam problem z powiadomieniami rożnych aplikacji, a zwłaszcza GMAIL, włączyłem już wszystko co mogłem i nadal nie ma powiadomień (ale wszystko sie synchronizuje jak należy) Ma ktoś ten sam problem czy to tylko u mnie ? Jak to naprawić ? Edited December 12, 2018 by fullrespect
XTF Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Może nie ma ustawionego dźwięku na powiadomieniu z maila ? Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaMoże nie ma ustawionego dźwięku na powiadomieniu z maila ? Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
lp77 Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 (edited) 11 godzin temu, fullrespect napisał: Siemka, ostatnio zaktualizowalem do MI 10, pobranego z MIUI POLSKA, wersja: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_V10.1.3.0.OBGCNFI_v10-8.0.zip/download z tego katalogu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/ I mam problem z powiadomieniami rożnych aplikacji, a zwłaszcza GMAIL, włączyłem już wszystko co mogłem i nadal nie ma powiadomień (ale wszystko sie synchronizuje jak należy) Ma ktoś ten sam problem czy to tylko u mnie ? Jak to naprawić ? mi na MI5S PLUS I MI MIX 2S tak samo jest Edited December 12, 2018 by lp77
fullrespect Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 To jakas porażka z tym MIUI, co wypuszczą to nowe błedy... Teraza pytanie, czy takie same cuda dzieją sie na MIUI Global ? Moze przejsc na globala i olać sprawe jak tutaj ciągle cos nie tak...
fullrespect Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 zainstalowalem 10.1.2 - poki co przychodzą powiadomienia
fullrespect Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Jedyne co mnie boli to to że niektóre aplikacje stracily możliwosc używania ich natywnych dźwięków... nie kumam tego...
Recommended Posts