Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
11 godzin temu, Kinczel napisał:

A masz odblokowany bootloader ? U mnie wyświetla alert o bezpieczeństwie i nie działa

No to już masz odpowiedź czemu ci niedziała nawet mając zablokowany bootlader, a będziesz miał global dev, to też nie będzie działać.

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Edited by himek72
Panie moderatorze Mrosi widzę że się Pan przejął rolą inni spamują na potęgę i co?, a tu przez przypadek wyszło jak wyszło bo się spieszyłem i od razu ostrzeżenie? Eh ręce opadają. Pozdrawiam.
Posted

Panowie gdzie teraz najtaniej i najpewniej kupię mi 5s w kolorze czarnym? na ibaygou nie widzę wersji global :( 

Posted
Dnia 28.11.2017 o 20:49, Johny napisał:

Panowie gdzie teraz najtaniej i najpewniej kupię mi 5s w kolorze czarnym? na ibaygou nie widzę wersji global :( 

Jakbyś chciał to mam złoty, stan idealny - jak nowy.

Telefon mam pół roku, 4/64.

Posted
U mnie wróciło do poziomu z Miui8. Powód: zdjęcia google i włączona ciąga praca mibanda2 (pomiar tętna).

Co z tymi zdjęciami google
było nie tak?
Posted

Witam, jestem nowy na forum. Użytkuje Mi5s plus od pół roku i jestem bardzo zadowolony z jego kultury i płynności pracy, nigdy nie zdarzyło się aby zamulił itp. GPS na momencie łapie sygnał i korzystam z map Google super nawigacja działa.

Mam pytanie odnośnie płacenia telefonem. Chciałem płacić nim odkąd Aliorbank wprowadził taka możliwość, jednak nie mogę w aplikacji banku zatwierdzić swojej karty debetowe do takowych płatności. Ktoś ma podobny problem? To wina telefonu czy aplikacji banku? W ogóle żeby móc płacić aplikacja banku muszę wcześniej aktywować usługę Android Play? Bo nie mam tego zrobionego...

Aktualnie posiadam najnowszy oficjalny Rom 9.1.1.0

Aktualizacja:

Ok przeleciałem całe forum i zobaczyłem podobny wpis kilka postów przede mną :)

Zmieniam pytanie czy jeśli mam global dev Rom to da się coś zrobić aby móc płacić Google Pay?

• 10 months later...
Posted

Może ktoś obeznany w temacie baterii i jej zużycia wypowiedzieć się dlaczego wyniki są tak słabe (75% zużyte przy 2,5 h sotu) i dlaczego na ekran idzie 19% a 73,5% ciągną aplikacje, z czego aż 44,6% schodzi na te odpowiadające za obsługę systemu?8d5e0b4eebc2eeb79c3abfe5ad70b3b8.jpg6d626c99b17c70df941abd445ebb67ec.jpg

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• 1 month later...
Posted (edited)

Siemka,

ostatnio zaktualizowalem do MI 10, pobranego z MIUI POLSKA, wersja: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_V10.1.3.0.OBGCNFI_v10-8.0.zip/download

z tego katalogu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/

I mam problem z powiadomieniami rożnych aplikacji, a zwłaszcza GMAIL, włączyłem już wszystko co mogłem i nadal nie ma powiadomień (ale wszystko sie synchronizuje jak należy)

Ma ktoś ten sam problem czy to tylko u mnie ?

Jak to naprawić ?

Edited by fullrespect
Posted

Może nie ma ustawionego dźwięku na powiadomieniu z maila ?

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Może nie ma ustawionego dźwięku na powiadomieniu z maila ?

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)
11 godzin temu, fullrespect napisał:

Siemka,

ostatnio zaktualizowalem do MI 10, pobranego z MIUI POLSKA, wersja: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/xiaomi.eu_multi_MI5SPlus_V10.1.3.0.OBGCNFI_v10-8.0.zip/download

z tego katalogu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/

I mam problem z powiadomieniami rożnych aplikacji, a zwłaszcza GMAIL, włączyłem już wszystko co mogłem i nadal nie ma powiadomień (ale wszystko sie synchronizuje jak należy)

Ma ktoś ten sam problem czy to tylko u mnie ?

Jak to naprawić ?

mi na MI5S PLUS I MI MIX 2S tak samo jest

Edited by lp77
Posted

To jakas porażka z tym MIUI, co wypuszczą to nowe błedy...

Teraza pytanie, czy takie same cuda dzieją sie na MIUI Global ?

Moze przejsc na globala i olać sprawe jak tutaj ciągle cos nie tak...