Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

po ostatniej aktualizacji miui wszystko dziala jak należy poza kolorystyką galerii. Korzystam z tematu graficznego Eureka pro, który jest cały czarny, łącznie z dialerem i tłem aplikacji. Aż do wczoraj. Temat przeinstalowany ponownie, cache/dalvik wyczyszczony, a tło galerii jest różowe. W innych tematach tło bywa białe, na którym nie widać żadnych napisów nawet. Coś się rozjechało ewidentnie, tylko czy zna ktoś sposób na przywrócenie pełnej kolorystyki systemu?

Opublikowano

Yy nie. Przecież w ostatnim update doszły nowe ui bo jest powiadomienie o synchronizacji. Nic przecież samo się nie rozjeżdża.

Wysłane z mojego MI 5

Opublikowano

Dlaczego tak się dzieje? Wszystkie tła wg. tematu, a galeria albo różowa albo biała. Niby nic wielkiego, ale jednak nie po to wybrałem czarny motyw, żeby mieć iście męski kolor galerii...

Opublikowano

No to poszukaj innego motywu. Najlepszy czarny to MI Note 2. Mam go cały czas na Mi5. Pytasz dlaczego tak się dzieje? No jak MIUI wprowadza zmianę to autor motywu musi się dostosować. Mechanizm motywów jest jaki jest i tak działa, że do każdej aplikacji trzeba oddzielnie napisać motyw.

Wysłane z mojego MI 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...